Dr. Sicoe Simona Emilia
14 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Sicoe Simona Emilia

Dr. Sicoe Simona Emilia medic primar pediatrie in cadrul clinicii Hyperclinica MedLife Baneasa.

Dr. Sicoe Simona Emilia medic primar pediatrie in cadrul clinicii Hyperclinica MedLife Baneasa.

pediatrie

pediatrie

Hyperclinica MedLife Baneasa

luni: 08:30 – 14:30;
marti: 12:00 – 18:00;
miercuri: 08:30 – 14:30;
joi: 12:00 – 18:00;
vineri: 08:30 – 14:30;

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021 9646 / 0371.052.525

Ai folosit serviciile Dr. Sicoe Simona Emilia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Medic EXTRAORDINAR, OM MINUNAT, SUFLET DEOSEBIT
De Ilaș pe 16 Decembrie 2017

Dna Dr Sicoe inglobeaza absolut toate apelativele pozitive ce pot fi atribuite!!! Este un medic pregatit la cel mai inalt nivel posibil, este dedicata 100% meseriei sale si se implica cat se poate de mult pt a te ajuta pe tine,in calitate de parinte si pe mica fiinta ce o are in grija. Intotdeaunea ne-a ajutat, indiferent de ziua si ora la care i-am solicitat ajutorul!! SA FITI SANATOASA,DNA DR!!! AVETI TOATA STIMA SI RESPECTUL NOSTRU!!!

Un om extraordinar cum rar intalnesti !
De Apostol Mara Ioana pe 05 Mai 2016

O recomandam pe dna Sicoe din tot sufletul, un om minunat care are grija de mititica noastra cum nimeni nu ar fi putut sa aibe mai bine grija de ea. Te primeste la dansa indiferent cat de multe programari are si nu te lasa niciodata dar abdolut niciodata cu copilasul bolnav. Este extraordinara pentru noi si o sa i povestesc Marei cand o sa creasca cata grija a avut dna Sicoe de ea.

Foarte mulțumiți
De Amalia și ovidiu pe 13 Martie 2015

Sunt de aceeași părere cu ce s-a scris anterior.ovidiu, băiețelul meu de 2 ani și 6 luni, a scăpat de o tusa nenorocita cu ajutorul dnei doctor și a tratamentului recomandat. Mulțumim!

Apreciere
De Buracu Radu pe 30 Octombrie 2014

Doamna dr. Sicoe Simona este cel mai bun doctor pediatru pe care l-am intalnit. Fiul meu a mers la dansa de la cateva luni si tratamentele pe care ni le-a indicat nu au dat niciodata gres. Toata stima si admiratia din partea familiei Buracu.

Dr. Sicoe Simona Emilia
De Pop radulescu daniela pe 10 Martie 2014

E un pediatru de nota 10 si o persoana deosebita, fetita mea merge la dansa de la 3 luni acum are 1 an si 2 luni toate tratamentele nu au dat gres niciodata. Dar, mai intai de toate este un OM cum rar intalnesti. Felicitari doamna si multa sanatate.

O persoana deosebita
De Nicoleta pe 14 Martie 2013

Multumim lui Dumnezeu ca am intalnit-o si ca exista oameni si medici ca dumneaei. E super profesionista si-ti trateaza copilul ca pe propiul ei copil. O recomand cu caldura tuturor mamicilor disperate. Multumim ca existati, doamna doctor.

De exceptie
De Teodora pe 27 Noiembrie 2012

Mare noroc avem, eu si fetitele mele pentru ca am intalnit-o pe doamna dr. Sicoe, un doctor si om de exceptie!

Dr. Sicoe Simona Emilia foarte bun pediatru
De Simona pe 24 Iulie 2012

Doamna doctor il vede pe copilul nostru de cand avea 2 saptamani. Ne raspunde mereu la telefon cand avem urgente. Ne da indicatii pretioase care sunt mereu eficiente. Dar ceea ce admir cel mai mult la ea ca si specialist este faptul ca nu este adepta indopatului copilului cu antibiotic la orice semn de boala. Este o femeie deosebita careia ii plac foarte mult copiii.

Un profesionist desavarsit!
De Tache Ionut pe 06 Decembrie 2011

@Moraru Cristian si @tuturor celor care doresc sa ia legatura cu dumneaei: Poate fi gasita la Clinica MedLife Baneasa, cu programare prealabila la nr de telefon de pe site-ul MedLife. Este medicul nostru pediatru si, pe langa competentele in meserie, o persoana de-a dreptul deosebita! Rar intalnesti asemenea persoane in viata! Felicitari Doamnei Doctor!

Exceptional
De Moraru cristian pe 25 Octombrie 2011

Am pierdut legatura cu dumneaei, am cunoscut-o intamplator pe cand lucra la Budimex, un medic exceptional, printre putini care au mai ramas in tara.

Contact Dr. Sicoe Simona Emilia

Adresa

Soseaua Bucuresti Ploiesti, 10, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9646 / 0371.052.525
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari