Dr. Podeanu Ecaterina
9 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Podeanu Ecaterina

Dr. Podeanu Ecaterina medic primar pediatru doctor in medicina, cabinet individual, Ploiesti.

Dr. Podeanu Ecaterina medic primar pediatru doctor in medicina, cabinet individual, Ploiesti.

pediatrie

pediatrie

cabinet particular

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0723.233.852

Ai folosit serviciile Dr. Podeanu Ecaterina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic pe care te poti baza oricand
De Neagu Flory pe 26 Iunie 2015

O doamna doctor foarte buna si merita mai mult de 5stele, merg la dansa de cand avea baietelul meu 1luna si in prezent are 6ani tot timpul ne-a fost alaturi cu sfaturi si medicatii potrivite si fara indopare cu antibiotice .Raspunde la telefon si la 1 noaptea si te poti baza pe dansa oricand.Am fost cu probleme care eram sigura ca daca ma duceam la spital sigur ne interna , dar doamna doctor imi vindeca copilul dupa prima doza de medicament. Copilul meu o iubeste si eu sunt foarte multumita de dansa. Multa sanatate va dorim si sa ne traiti multi ani ca sa avem pe cine ne baza in momentele noastre grele.

o parere...
De Ibelieveinmiracles pe 05 Mai 2015

Dupa ce fetita mea de trei ani,doua zile incontinuu a facut temperatura,intr-o seara am decis sa merg la dna dr pentru ca mai fusesem la dansa de cateva ori in trecut si eram disperata ca nu stiam ce are copilul meu. I-am telefonat dnei dr in prealabil, bineinteles ca m-a repezit la telefon, i-am explicat in mare simptomele copilului dupa care mi-a facut programare urmand ca in jumatate de ora sa ma primeasca. Marea surpriza am avut-o cand am ramas in telefon crezand ca o sa inchida dansa si de fapt nu a inchis. Am asistat telefonic la o conversatie intre aceasta doamna (daca o pot numi asa) si un domn, conversatie in care efectiv isi batea joc de mine, radea de problema mea.
Doamna doctor, noi cei care apelam la dvs o facem pentru ca avem nevoie de ajutor si va mai si platim pentru asta. Aceasta este meseria dumneavoastra. Nu contest abilitatile dumneavoastra in meseria de medic insa aveti un caracter infect. Si la o adica ar trebui sa va bucurati ca "toti prostii fac copii" asa cum ati spus, abia va mai umpleti de bani. Sa va fie rusine pentru modul in care va tratati pacientii si pentru lipsa de profesionalism. Nu empatizati deloc cu cei care vin cu probleme la dvs si asta mi se pare ff grav. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad in ce lume suntem nevoiti sa ne crestem copii si asta din vina oamenilor ca dvs.

Este om inainte de toate! Un medic excelent! Cel mai bun pediatru din Ploiesti!
De Popa Laura pe 12 Septembrie 2013

Doamna doctor mi-a salvat fetita! Este un medic minunat si foarte priceput! Datorita dansei am avut curajul sa mai fac 2 copii minunati, Este extraordinar, ca desi este greu de crezut copiii mei merg fara teama la dansa si se bucura pentru ca stiu ca ii vindeca mereu. Raspunde la telefon si la 1 noaptea, am fost cu copiii de multe ori si la 9 seara si i-a tratat cu cea mai mare dedicatie. Este un medic desavarsit! Felicitari si va multumesc din suflet doamna doctor.

Un medic excelent,, un om cu un suflet mare.
De Madalina Radu pe 12 Septembrie 2013

Precizez ca sunt pacienta dnei doctor de foarte multi ani. Am 3 copii si de fiecare data cand au aparut probleme de sanatate am apelat la dansa cu cea mai mare incredere. Tin sa mentionez ca nu m-a refuzat niciodata si mi-a consultat copiii cu o desavarsita grija si atentie, oferindu-mi cel mai bun tratamet, vindecandu-i mereu. Este un doctor exceptional, o persoana foarte atenta, blanda, competenta, rabdatoare, care raspunde la toate intrebarile si ofera lamuriri parintilor ingrijorati de starea de sanatate a prichindeilor. Este mereu actualizata cu tratamente noi si am urmat sfaturile dansei ca litera de lege. V-o recomand cu caldura. Telefonul dnei doctor este 0723233852. Cabinetul este in Ploiesti pe str. 8 Martie 49.

Reconfirmare parere personala Dr. Podeanu Ecaterina
De NICA C. pe 23 Octombrie 2012

Revin cu opinia mea vis-a-vis de felul cum l-a tratat d-na Dr. Podeanu pe baietelul meu Andrei de la varsta de 5 luni. Acum avem 8 anisori si pot sa spun ca suntem foarte bine, nici nu mai stiu de cand nu a mai fost bolnav, de febra nici nu mai vorbesc, inainte era cam luna si antibioticul cu febra 39.9 - 40. In toata aceasta perioada nu l-a vazut alt medic pediatru, in afara situatiilor cand a trebuit sa mergem la medicul specialist. Ca si comunicare nu am ce comenta, mi-a raspunsl la telefon si la ora 1 noaptea si atunci cand era plecata in concediu. Ceea ce am apreciat foarte mult a fost felul in care comunica cu copilul, atunci cand era bolnav el spunea ca vrea sa mergem la dansa. De foarte putin timp - 6 saptamani a venit pe lume surioara lui Andrei, cu siguranta ca tot d-na Dr. Podeanu se va ocupa si de ea. Numai bine si mai ales multa sanatate.

Dr. Podeanu Ecaterina
De Petre Andreea pe 21 Martie 2011

Este un medic foarte bun si foarte apropiat de pacient.

Dr. Podeanu Ecaterina
De MARIA pe 01 Martie 2011

Sunt foarte multumita de d-na doctor. Nu de putine ori am fost, si de fiecare data ne-a tratat cu atentie si am primit raspuns de la tot ce am intrebat. E un medic pe mana careia am mers de fiecare data si a fost bine.

Dr. Podeanu Ecaterina
De Momosica pe 28 Februarie 2011

Pentru noi este a 2 persoana dupa Dumnezeu ca importanta, ne-a salvat fetita dar mai ales a crezut in fetita noastra si nu s-a lasat pana nu a facut-o bine. Cand ceilalti medici nu ii dadeau nici o sansa si o sfatuiau sa se lase batuta, pe noi ca parinti ne-a intarit mai ales ca o vedeam ca isi da tot interesul si ca pune mult suflet. Nu am cuvinte sa-i multumesc si o recomand tuturor caci noua Dumnezeu ne-a scos-o in cale. Felicitari doamna doctor. Sunteti nemaipomenita, va multumim, Dumnezeu sa va tina sanatoasa. Bravo.

Dr. Podeanu Ecaterina
De Georgiana pe 30 Noiembrie 2010

Doamna dr. Podeanu este un medic pedriatru foarte bun (dupa parerea mea). Eu am fost cu baietelul meu cand avea 7 luni si mi l-a pus pe picioare pentru ca medicul de fam. ne indopa cu antibiotice, injectii la 7luni. Pentru nr. personal contactati-ma pe adresa mea de guiugeorgiana@yahoo.com

Contact Dr. Podeanu Ecaterina

Adresa

8 Martie, 49, Prahova, Ploiesti

Telefon 0723.233.852
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari