Dr. Basca Ion
5 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Basca Ion

Dr. Basca Ion medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, competenta endo-urologie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Dr. Basca Ion conferentiar, seful sectiei de chirurgie pediatrica 1.

Dr. Basca Ion medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica, doctor in stiinte medicale, competenta endo-urologie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Dr. Basca Ion conferentiar, seful sectiei de chirurgie pediatrica 1.

competenta endo-urologie pediatrica

chirurgie pediatrica 1

Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Ai folosit serviciile Dr. Basca Ion?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Respect profund,pt acest om cu maini de aur
De Timofte Ciprian pe 11 Aprilie 2018

Nu am decat cuvinte de lauda pt.domnul doctor Basca....mi-a operat copilul acum 10 ani si totil este ok de atunci....am venit la dansul disperat,dupa ce fusesem la Iasi,la spitalul de copii "Sf.Maria" si "marele" profesor de acolo,prof.dr. Brumariu Ovidiu imi daduse un diagnostic,pe care daca m-as fi luat dupa el,copilul era NENOROCIT,pe viata....noroc cu acest inger de om,prof.Basca Ioan,care mi-a adus copilul la normalitate . Respect si profunda consideratie,d-le Basca !!!!

Acest mesaj este pentru un médic care nu merita sa il tratati asa a salvat multe vieti.Pe sora mea o am alaturi de mine multumita domnului Dr Ion Basca.
De Neli dumitru pe 15 Noiembrie 2015

Buna eu vreau sa va spun situatia familiara a noastra . Sora mea a fost operará de un chist hidatic hepatitis de domnul Dr Ion Basca nu am decit cuvinte bune pentru el este si va fi un inger pazitor pentru multe persoane in special pentru familia mea . Avea 15ani cind a operato si credeam ca o pierdem dar acum are 36 si este sanatoasa nu avem cuvinte sa ii multumim domnului Dr Ion Basca. Va multumim din suflet pentru tot

O PARERE F BUNA . VA ROG DACA SE POATE SA MI SPUNETI UNDE POT SA L GASESC URGENT
De Mocanu daniel pe 27 Octombrie 2015

PENTRU UN CONSULT UN NR DE TEL . MULTUMESC . DANSUL MIA SALVAT COPILULACUM 18 ANI

Este cel mai bun medic si om pe care l-am cunoscut vreodata
De VOINESCU MARIA RAMONA pe 23 Septembrie 2011

In anul 2001, am fost diagnosticata cu tumora renala-stanga, la spitalul Slobozia-Ialomita, de catre dr. Petrescu Mihai si la recomandarea medicului chirurg pediatru am ajuns cu parintii mei la dl. dr. Basca Ion. Dupa efectuarea investigatiilor, am fost operata de catre dansul pe data de 12 apr. 2001. M-am refacut extrem de repede si bine. Am facut examene ecografice ani de randul si sunt bine. La un examen echografic anul trecut la o clinica, medicul respectiv mi-a spus: "Medicul care te-a operat are maini de aur, esti f. bine". Acum, prin acest mesaj am prilejul sa-i aduc mii de multumiri unui astfel de medic, sa-i doresc multa sanatate si putere de munca, sa poata readuce zambetul si sanatatea la multi copii cu probleme. Numai bine va doresc domnule doctor. Maria Voinescu - Urziceni Ialomita.

Dr. Basca Ion
De OPREA MIHAELA pe 09 Octombrie 2010

Aveam 3 ani si jumatate (n.1976) si mult noroc, cand l-am intalnit pe domnul dr. de fapt, parintii mei care m-au adus intr-o stare foarte grava cu o complicatie a apendicitei - peritonita, si din spusele lor nimeni nu a vrut sa ma opereze, iar tatal meu mai avea putin si darama spitalul (leu fioros) era tanar,la fel si domnul doctor Basca care a avut intelegera si curajul sa ma bage in sala de operatie. Nu mi-aduc aminte decat clipa cand mi-a scos firele, doar mainile. Ii doresc domnului doctor viata lunga si ii multumesc.

Contact Dr. Basca Ion

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 021.316.93.66 / 021.316.52.83
Site www.spitaluldecopii.ro
Email contact@spitaluldecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari