Dr. Iliescu Catrinel
7 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Iliescu Catrinel

Dr. Iliescu Catrinel medic primar neurologie pediatrica, doctorand la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

Dr. Iliescu Catrinel medic primar neurologie pediatrica, doctorand la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

neurologie pediatrica

neurologie pediatrica

Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia"

pentru programari internari si consultatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
021.334.7994 de luni pana vineri intre orele 10:00 - 12:00;
021.334.4266, interior 336 de luni pana vineri intre orele 11:00 - 14:00;

Ai folosit serviciile Dr. Iliescu Catrinel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Iliescu catrinel
De Elisa pe 28 Martie 2018

Sunt Cantaragiu Lisaveta as vrea sa vorbim sa va contactez . Sa vorbim pentru pogramare

Profesionalism
De Dinu Mariana pe 25 Ianuarie 2018

Un medic extraordinar care nu te trateaza cu "superioritatea" profesionalismului pe care il detine cu desavarsire. Te face sa intelegi in detaliu problemele medicale pe care le ai.

Consultație copil
De Petruța Mihai pe 18 Octombrie 2017

Bună ziua!
Doamna doctor Catrinel Iliescu este un om de calitate de nivelul Excelentei și nu în ultimul rand de un profesionalism cu grad Înalt!

Un medic extraordinar.
De Neacsu pe 12 Octombrie 2017

D-na doctor este un medic de exceptie.Un foarte bun profesionist si un OM de mare valoare.Multumim frumos d-na doctor !

Atentie
De Corneliu Virvarei pe 09 Martie 2017

Azi 9 Martie 2017 aveam o programare la dr. Catrinel Iliescu in cadrul clinicii Hiperdia din Piata Sudului, pentru baietelul meu cu handicap de gradul 1.
Ieri, 8 martie am fost sunat pentru a confirma programarea (ceruta cu cca. o luna inainte), am confirmat si imediat dupa am plecat cu masina personala spre Bucuresti, cu sotia si cei doi copii.
Am innoptat la hotel, pentru a ajunge cu copilul la investigatii cat mai linistit posibil, iar cu jumatate de ora inainte de a intra la doamna doctor (asteptam in parcarea clinicii) am fost sunati de catre o doamna pentru a fi informati ca nu mai ajunge doamna doctor la consultatie, fara nici o explicatie, fara nici o reprogramare, fara scuze, fara nimic...
Chiar si pentru standardele si nesimtirea din Romania este prea mult de suportat.
Am reclamat faptul la protectia consumatorului, la colegiul medicilor si ma gandesc serios sa actionez in instanta Hiperdia.
Trecand peste costurile intregii tevaturi, hotel, concediu luat, combustibil, etc., timp pierdut, stres pe copii, umilinta de care am avut parte, vreau ca toti cei ce cititi acest review sa fiti cu ochii in patru atunci cand apelati la serviciile clinicii Hiperdia sau ale doamnei doctor Catrinel Iliescu.
Sunt superdezgustat, revoltat si suparat pe o situatie pe care nu am intalnit-o nici macar la unitatile sanitare de stat.
Rusine pentru lipsa de respect fata de pacient si totala indiferenta fata de nevoile celor aflati in dificultate...

P.S. Va rog sa nu ma intelegeti gresit, nu pun sub semnul intrebarii cunostintele doamnei doctor, poate chiar este un bun medic, review-ul meu se refera strict la profesionalism si atitudine.

super doctor
De Andreea pe 01 Noiembrie 2016

un medic remarcabil ! multumim !

Super doctor
De CRISTI PRIOTEASA pe 17 Noiembrie 2011

Este o doctorita remarcabila, si foarte draguta, va multumim pentru ajutor. Prioteasa Daria Pitesti 2 ani.

Contact Dr. Iliescu Catrinel

Adresa

Soseaua Berceni, 10, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.334.4266 / 021.334.7994
Site www.neurologiepediatrica-obregia.ro
Email office@neurologiepediatrica-obregia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari