Dr. Giosanu Constantin
16 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Giosanu Constantin

Dr. Giosanu Constantin medic specialist pediatrie.

Dr. Giosanu Constantin medic specialist pediatrie.

pediatrie

pediatrie

Hyperclinica MedLife Grivita

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9646

Ai folosit serviciile Dr. Giosanu Constantin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Claudia H. pe 15 Decembrie 2017

Un medic extraordinar, care a fost alături de fetitele mele din primele zile de viata. Și noua ne-a fost un pic dificil când a plecat din Medlife, dar mergem la dansul la cabinet în continuare. Îl puteți găsi căutând pe Google Clinicamed Dr. Giosanu.

Contact
De Anca pe 04 Iunie 2016

Buna. Imi puteti spune unde il mai gasim pe dl dr de cand nu mai este la medlife? Multumesc

Profesionist si om de exceptie!
De Iris pe 13 Septembrie 2015

Recomand cu incredere!

Pediatru fiarte
De Dorin pe 12 Iulie 2015

Foarte bun pediatru, am fost la el de la nastere pana in prezent, avem 3 ani, pacat ca nu-l gasim la Medlife

pareri fffff bune
De Stan pe 19 Mai 2015

Un doctor fff bun si specialist sa ocupat de fetita mea care a fost prematura si acum este de nota 10 dar nul.mai gasim la med life daca se poateva rog sa ne spumeti unde aveti cabinwtulw

un foarte bun specialist
De Boghina pe 21 Martie 2015

Am nascut prematur si de la iesirea din spital si pana in prezent copilul meu a fost monitorizat de d-nul Dr

Un medic extraordinar
De Gabriela Badea pe 30 Ianuarie 2013

Domnul Doctor Giosanu este medicul fiului meu din primele zile de viata ale baietelului meu, inca din anul 2009. Este un medic extraordinar. Pe langa operativitate, dedicatie totala activitatii medicale, blandete, profesionalism, nu am decat cuvinte de lauda si respect pentru dansul. Daca intreg sistemul medical romanesc ar avea macar 20% din medici ca acest doctor am fi fost departe.

Dr.Giosanu Constantin
De Mariana pe 24 Octombrie 2012

Merg cu baietelul meu la dansul, desi noi locuim aproape de Medlife Unirea. Ii dorim sanatate si multe realizari atat pe plan profesional cat si personal.

Doctor pregatit si deschis
De Ana Maria pe 02 Iunie 2012

Un doctor care intotdeauna raspunde la telefon, are o rabdare extraordinara, nu recomanda medicamente multe, sta peste program sau vine inainte, se vede ca iubeste copiii. Il recomand 100%. Singura chestie ar putea fi costul, ca e totusi la o clinica privata, Medlife, insa se poate face card acolo cu ceva reduceri. Oricum cand e vorba de sanatatea unui copil, nu cred ca mai ne gandim asa mult la bani.

Dr. Giosanu Constantin
De Lavinia pe 09 Noiembrie 2011

Rabdator, atent, empatic, respectuos, bine pregatit medical

Contact Dr. Giosanu Constantin

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9646 / 021.209.4030
Site www.medlife.ro
Email office@medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari