Dr. Dragomirescu Valentin
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Dragomirescu Valentin

Dr. Dragomirescu Valentin medic primar chirurgie ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

Dr. Dragomirescu Valentin medic primar chirurgie ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

chirurgie ortopedie pediatrica

Sectia Chirurgie Ortopedie Pediatrica

Spitalul de Pediatrie Ploiesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0244.592.805 / 0244.518.415

Ai folosit serviciile Dr. Dragomirescu Valentin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Il recomand cu incredere tuturor oamenilor
De Gurguta maria pe 11 Noiembrie 2014

Va multumesc din suflet domnule doctor pentru operatia facuta fiului meu. Sa va de-a Dumnezeu multa sanatate si tot binele din lume.

Dr. Dragomirescu Valentin
De Cursaru Elena pe 18 Octombrie 2012

Daca au fost 4 cazuri favorabile, ca doar atatea comentarii vad aici, asta nu inseamna ca e un medic bun. Eu fiind unul din cazurile lui pe care si-a testat abilitatile, in sensul ca dupa ce am ajuns in mainile sale, m-am chinui de 7 ani sa repar ceea ce el si Doamna Terchila au stricat si ceea ce niciodata nu va mai fi remediat complet! Precizez ca in decursul acestor 7 ani, am mai intalnit prin centrele de recuperare "operele" sale!

Multumesc
De Dragomir Andreea pe 28 Iunie 2011

Multumesc pentru tot, domnule doctor! Am numai 9 ani si am facut apendicita, dar cu un doctor atat de bun ca acesta, m-a facut ca statul in spital sa fie o distractie!

Dr. Dragomirescu Valentin
De Manea elena pe 26 Aprilie 2011

Multumesc dl. doctor ca m-ati ajutat sa trec peste cea mai grea operatie la varsta mea, operatia de ocluzie intestinala.

Dr. Dragomirescu Valentin
De Soare Lelia pe 14 Aprilie 2011

Domnul doctor Dragomirescu este foarte bun! Il recomand oricui.

Dr. Dragomirescu Valentin
De DRAGOMIR ANDREEA pe 08 Martie 2011

Multumesc domnule doctor pentru tot!

Contact Dr. Dragomirescu Valentin

Adresa

Mihai Eminescu, 4-6, Prahova, Ploiesti

Telefon 0244.592.805 / 0244.518.415
Site www.spitalpediatrie.ro
Email administrativ@spitalpediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari