Dr. Dascalu Alice
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Dascalu Alice

Dr. Dascalu Alice medic primar pediatru doctor in stiinte medicale, in cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

Dr. Dascalu Alice medic primar pediatru doctor in stiinte medicale, in cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiesti.

pediatrie

Sectia Pediatrie II

Spitalul de Pediatrie Ploiesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0244.592.805 / 0244.518.415

Ai folosit serviciile Dr. Dascalu Alice?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un medic groaznic
De Pop pe 24 Mai 2017

Parinti grija mare!! Omoara bebelusi cu dozele ei mari si lipsa de cunostinte, a omorat destui pana acum nu va prostiti sa mergeti LA ea nici daca e ultimul medic de pe pamant. Isi face "treaba" din batjocura, nu o lasati sa isi bata joc de viata voastra si a copiilor dumneavoastra!

Tuse
De Cristina pe 01 Ianuarie 2017

Lipsa totala de profesionalism ..am rămas cu un gust amar după consultația extrem de rapida. Tratamentul dat a fost în doze extrem de mari plus sa dai antitusive și antihistaminice în bronșită când asa ceva nu se da niciodată.Nu recomand..

Surprinzator
De Andreea pe 07 Aprilie 2015

Dr Dascalu Alice probabil isi face treaba la cabinetul particular insa in apitalul de pediatrie nici de cum.Am fost cu baietelul meu de 4 luni de urgenta cu febra 39.8 foarte rapid mi-a recomandat antibiotic si supozitoare cu algocalmin,intre timp a ajuns cu salvarea o fetita a carei mamica i-a dat dreptu sa zik asa iar la copilul meu nu sa mai uitat rusineeeeee nu vreau sa fac alte comentarii la adresa dansei dar lasa de dorit

Dr. Dascalu Alice
De Ciubotaru Irina pe 08 Aprilie 2011

Un medic de nota zece. Un medic care nu este de acord cu indoparea copiilor cu medicamente, cauta cauza unei boli asa cum ar trebui sa faca orice medic prin consult, analize etc.

Dr. Dascalu Alice
De Alina Rosu pe 01 Martie 2011

Buna! As vrea sa merg si eu cu nepotica de 5 luni la doamna Dr. Dascalu Alice, insa nu reusesc sa gasesc un nr. de telefon de la cabinetul particular pentru o programare. Imi e greu sa ma deplasez pana acolo pentru ca sunt insarcinata in 8 luni. Am auzit numai lucruri bune despre doamna dr. si as vrea sa ajung urgent la dumneaei deoarece nepotica este racita.

Dr. Dascalu Alice
De Maria Banariu pe 04 Februarie 2011

Domana dr. Alice Dascalu este un medic in adevaratul sens al cuvantului. Am mers la dansa cu fetita mea de la 6 luni (acum are 5 ani si jumatate) si de fiecare data a prscris tratamentul corespunzator. Mai mult decat atat este un medic care nu se grabeste sa prescrie antibiotice, merge foarte mult pe homeopatie. Este pusa la curent cu toate noutatile in materie. Este cea care mi-a recomandat acum 3 ani folosirea nebulizatorului (care a fost foarte eficient in tratarea unor afectiuni), si mi-a dat foarte multe sfaturi care au fost excelente.

Contact Dr. Dascalu Alice

Adresa

Mihai Eminescu, 4-6, Prahova, Ploiesti

Telefon 0244.592.805 / 0244.518.415
Site www.spitalpediatrie.ro
Email administrativ@spitalpediatrie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari