Dr. Coltan Mihaela
9 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Coltan Mihaela

Dr. Coltan Mihaela medic primar pediatru in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Coltan Mihaela medic primar pediatru in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

pediatrie III

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Coltan Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Coltan Mihaela
De Elena pe 25 Februarie 2015

Am fost cu fetita mea de multe ori la consultatie la recomandarea unui alt medic.
Fetita mea avea mononucleoza infectioasa, care are aceeasi simptomatologie ca o gripa.

Nu si-a dat seama si ne-a dat tratament cu antibiotic care a facut mai rau. Niciodata sa facem investigatii mai amanuntite ca sa vada de unde frecventele raceli. Sfat pentru parinti, sa ceara mai multe opinii sub o simpla raceala se pot ascunde si alte boli ca in cazul nostru ce nu trebuiesc tratate cu superficialitate.

O femeie extraordinara
De ManescuIulian pe 24 Aprilie 2014

Nu este adevarat. Nu se ajunge numai cu relatii la dna dr. Colta. Eu, de exemplu, sunt din Ploiesti si m-am dus la urgente la spitalul Marie Curie intamplator dansa era in spital si dupa ce copilul mi-a fost vazut de medicul de la primiri urgente a venit si dansa personal si s-a ocupat foarte frumos de noi, dupa care ne a rechemat la un control. Concluzia. Nota 10!

Intrebare
De Stefanescu Claudia pe 31 August 2012

Buna ziua, imi poate spune cineva va rog, daca pe doamna dr Coltan o gasesc si la QMed?

Un medic excelent
De Lavinia ambrus pe 26 Martie 2012

Este minunata! Este un medic si un om desavarsit pentru care am toata aprecierea!
Se dedica copiilor 100%! Avem nevoie de astfel de medici exceptionali! Va doresc multa sanatate si multe impliniri!

Dr. Coltan Mihaela
De Elena pe 29 Mai 2011

Pacat ca se ajunge numai cu relatii la dansa.

Dr. Coltan Mihaela
De Tot alexandra pe 04 Martie 2011

Un om deosebit, o profesionita exceptionala, dedicata in totalitate copiilor. Oameni ca dansa nu cred ca mai exista, sau daca mai sunt sunt prea rari, nu am cuvinte sa ii multumesc si as vrea sa o recomand tuturor ca fiind cea mai buna in domeniu. Sa ne traiti multi ani sa sa fiti fericita si sanatoasa ca asa ii facetzi pe altii sanatosi si fericiti. Multumesc din tot sufletul.

Dr. Coltan Mihaela
De Tudor pe 03 Ianuarie 2011

Sunt un tatic ca toti altii si am ajuns la spitalul Budimex de nevoie, iar la dr.Coltan prin recomandare si relatii pot sa spun ca este o profesionista, iar ceea ce face o face cu simtul raspunderii bine ar fi sa avem asa medici mai in toate spitalele. Este un om cu suflet mare de aceea tin sa-i transmit toate cele bune, multumirile mele si anul 2011 sa-i aduca numai reusite pe plan profesional. La multi ani, din partea lui Theodora!

Dr. Coltan Mihaela
De Lazar alina pe 14 Decembrie 2010

Nu imi ajung cuvintele sa-i multumesc acestui medic de cate ori mi-a facut copilul bine. Dumnezeu sa-i dea sanatate. O recomand din tot sufletul.

Dr. Coltan Mihaela
De Mazalu nicoleta pe 29 August 2010

Este o tipa super bine pregatita profesional si un om deosebit. Fara ca fetita mea sa fie pacientul dansei, de cate ori am sunat a raspuns, fara sa stie numarul de tel si mi-a dat toate sfaturile posibile si tot ce a aparut nou in domeniu. Este un om excelent.
Multumesc, dr. Coltan Mihaela ca existati. Romania are nevoie de medici ca dumneavoastra.

Contact Dr. Coltan Mihaela

Adresa

Constantin Brancoveanu, 30-32, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari