Dr. Chiru Mirela
28 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Chiru Mirela

Dr. Chiru Mirela de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Dr. Chiru Mirela de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Ai folosit serviciile Dr. Chiru Mirela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Unde gasesc ajutor
De Mari pe 08 Septembrie 2017

Am un puisor de aproape 3 lunisoare caut un medic pediatru foarte bun.va rog ajutati ma cu nr dn doctor.

ajutor !
De Mariana pe 15 Iulie 2017

Am un copil de trei ani cu probleme de sănătate; vă rog, ajutați 'mă cu un nr de telefon al dnei dr Chiru Mirela sau sfătuiți -mă cum să ajung la dumneaei!

Unde o pot gasi?
De Tina pe 29 Noiembrie 2016

Va rog mult sa ma ajutati,cum o pot gasi pe doamna doctor la spital, ce program are? Si inafata de Gr. Alexandrescu unde mai poate fi gasita? Va multumesc.

CRACIUN ADRIAN CRISTIAN
De Craciun.adrian35@yahoo.com pe 27 Februarie 2016

ESTE UN OM SI UN MEDIC FOARTE, FOARTE DEOSEBIT DE O BUNATATE SI UN PROFESIONALISM IESIT DIN COMUN .PACAT CA ASTFEL DE OAMENI SUNT PE CALE DE DISPARITIE .ÎI MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA AM ÎNTALNIT UN OM CU TOTUL DEOSEBIT SI UN PROFESIONIST .VA MULTUMESC DOAMNA DOCTOR PENTRU CA EXISTATI .

Un medic dedicat profesiei
De Giurgea pe 22 Ianuarie 2016

Un medic dedicat profesiei, dar cel mai important, un bun profesionist. Eu am ajuns la dansa intr_o situatie disperata, dupa internari repetate in provincie si ne_a ajutat sa trecem peste acest impas. Nu ne refuza niciodata si stie sa faca in asa fel incat si cei mai speriati copii sa vina de placere la dansa. Familia noastra nu poate decat sa ii multumeasca si sa ii ramana vesnic recunoscatoare. Sa va dea Dumnezeu putere de munca in continuare, rabdare si bunatate

Super om
De Nitu Mirela pe 03 Ianuarie 2016

Nu imi ajung stelutele pentru a putea da nota dnei doctor!Un medic si un om valoros pe care sper sa il mai avem multi ani de acum incolo!De fiecare data cand am sunat-o sau i-am dat sms,chiar daca a fost ocupata,a
revenit cu un telefon.Foarte draguta si interesata de soarta micilor pacienti.Ii multumim din suflet!

Medic de exceptie
De Anca Ana Maria pe 30 Septembrie 2015

Doamna doctor Chiru Mirela este in primul rand un medic de exceptie, o mare iubitoare de copii si un om comunicativ. De cate ori am fost la consult sau internata cu baietelul meu am primit cel mai bun tratament si explicatii amanuntite despre starea de sanatate a copilului.
Este un medic care merita toata admiratia pentru daruirea cu care isi practica profesia.

O minune umana si medicala
De Irimescu pe 18 Septembrie 2015

Doamna doctor, dorim sa va multumim pentru tot ce ati facut si faceti intotdeauna si pentru noi! Va dorim numai bine si va pupam!

Un medic extraordinar si un om minunat
De Ceapraz Adina pe 23 Ianuarie 2014

Este un bun profesionist, apropiat de pacienti, cu care se poate comunica, amabil si dedicat profesiei pe care o face . Personal am avut probleme mari de sanatate cu fetita si datorita dansei, acum pot spune ca am un copil sanatos. Multumesc din suflet pentru tot ceea ce a facut si face pentru noi. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere de munca pe toate planurile.

Dr. Chiru Mirela - program
De Magda pe 04 Octombrie 2013

Doamna doctor lucreaza la spitalul Grigore Alexandrescu sectia Pediatrie 3 (Pediatrie Abdominala si Pulmonara) si ofera consultatii la clinica Romclinic (13 Septembrie) marti si joi.

Contact Dr. Chiru Mirela

Adresa

Calea Dorobantilor, 58, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.211.51.85 (secretariat)
Site www.sccc-ga.ro
Email toxapel@sccc-ga.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari