49 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Borangiu Andrei

Dr. Borangiu Andrei medic specialist ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Borangiu Andrei medic specialist ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Ai folosit serviciile Dr. Borangiu Andrei?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nr de telefon
De AndaLuciana pe 03 Octombrie 2019

Buna ziua. Am mare nevoie de nr domnului doctor Borangiu Andrei; am gasit unul in comentariile anterioare , ultimele 3cifre sunt : 526 . Stiti cumva daca in prezent are acelasi nr de telefon?
Daca ma poate ajuta cineva, va rog mult , va las adresa mea de mail unde puteti sa imi trimiteti nr domnul doctor . ( anda.cinieru@gmail.com )

Cu recunostinta multumesc acestui medic minunat
De Vanda pe 13 August 2019

Este un medic f profesionist, are multa rabdare, tact, disponibilitate pentru parinti si in mod clar multa iubire si respect pt copii. Sunt extrem de multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu sprijinul si ajutorul dnului dr. Borangiu. Nota ++10. Mi-as dori sa intalnesc mai des asemenea medici. Am mult respect si apreciere pt tot ce a facut dnul dr. pt copilul meu.

Rude
De Matei Borangiu pe 25 Mai 2018

E tata

Tuburi pt timpan
De Daniela pe 24 Aprilie 2018

Am si eu o nedumerire legată de firma Medintex unde dr Borangiu ne trimite pt a procura aceste tuburi. A mai luat cineva tuburi de acolo? E undeva intr-un bloc, fara firma, nu dau chitanța...

Un doctor adevarat!
De Alina Arion pe 10 Martie 2018

un doctor extraordinar, cu toate calitatile pe care ar trebui sa le aiba orice medic dar mai ales cei care se ocupa de copii! Inainte de cpnsult are loc un scurt interviu in care afla datele necesare in punerea unui diagnostic corect, apoi interactioneaza fb cu minipacientul si l examineaza cu blandete, tratamentul este fb explicat parintilor, are rabdare sa asculte intrebari, ofera micutilor diplome pt curaj si cel mai important este Om ! Am ajuns cu fetita la urgente la spital, consultatia nu a durat mai mult de 15 min cu totul! Este un profesionist care si iubeste meseria si isi respecta pacientii fara sa astepte plicuri in buzunar! Sa ii dea Dumnezeu sanatate si putere de munca si sa i inspire si pe cei din jurul lui!

Consult bebelusi
De Irina pe 17 Ianuarie 2018

Buna. Stie cineva daca domnul doctor consulta si bebelusi? Băiețelul meu are mucozitati in nasuc de care nu putem scapa. Pediatra ne.a recomandat un consult ORL sa vedem de unde provin, ca nu este racit.

Un DOCTOR in adevaratul sens al cuvantului
De Ana pe 10 Ianuarie 2018

Astazi am ajuns cu cei 2 copii(3 ani fetita si 4 ani jumatate baiatul) la spitalul Marie Curie,la control ORL la domnul doctor Borangiu Andrei,control pe care l-am solicitat,tin sa ii multumesc inca o data domnului doctor ca ne-a primit,avand in vedere ca nu mai avea loc pentru programari,ne-a chemat mai devreme,inainte sa-si inceapa programul;cum spuneam,control pe care l-am solicitat deoarece in ultimele 2 luni,ambii copii au facut otita medie,baiatul de 3 ori si fata de 2 ori,cu tratament antibiotic,tratament dat de medicii de la camera de garda de la Grigore Alexandrescu.
M-a impresionat foarte tare faptul ca domnul doctor ne-a supus practic unui interogatoriu cu ghilimelele de rigoare,referitor la istoricul racelilor pe care le-au avut copiii mei de cand a inceput gradinita(primul an).
Apoi i-a consultat,urechi,nas si gurita,a stiut sa se apropie de copii de cum am intrat pe usa.
Are o atitudine calma,calda,linistitoare,pe care eu sincer nu am mai intalnit-o la alti doctori pana acum.
Revenind la consult,inca ceva ce m-a facut sa am incredere in domnul doctor,este faptul ca desi ni se spuse-se de catre alt doctor de specialitate ORL ca baiatul are polipi si ca trebuie operat....domnul doctor Borangiu,ne-a linistit ,spunandu-ne ca nu este cazul de asa ceva,ba mai mult ne-a spus ca nu ar fi fost cazul nici de antibiotic la otitele pe care le-au facut copii,fara febra si cu durere usoara de ureche,stare generala buna...deci practic copiii mei au primit antibiotic de 3 ori a cate 1 saptaman fiecare in 2 luni ....de aici si stresul nostru de care nu mai discutam..
In fine,multumesc Lui Dumnezeu ca am dat de acest doctor ,deci recomand cu drag!!

un medic si un om deosebit
De CAZACEANU ROXANA pe 12 Decembrie 2017

Multa sanatate si putere de munca si tot respectul pentru un om minunat!!!

profesionalism
De Mihaela pe 31 Octombrie 2017

un medic deosebit,sincer,care iti spune diagnosticul corect inca de la prima consultatie.Mii de multumiri acestui minunat om,care iubeste sincer meseria pe care o practica cu atat de mult profesionalism.

Cel mai bun doctor orl
De David Ioana pe 06 Octombrie 2017

Un doctor de nota 1000

Contact Dr. Borangiu Andrei

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.460.42.60, 021.460.30.26
Site www.mscurie.ro
Email spital@mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari