Dr. Tarta Arsene Oana
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Tarta Arsene Oana

Dr. Tarta Arsene Oana medic specialist neurologie pediatrica, doctorand, la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

Dr. Tarta Arsene Oana medic specialist neurologie pediatrica, doctorand, la Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia".

neurologie pediatrica

neurologie pediatrica

Clinica de Neurologie Pediatrica din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie "Profesor Dr. Alexandru Obregia"

pentru programari internari si consultatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon:
021.334.7994 de luni pana vineri intre orele 10:00 - 12:00;
021.334.4266, interior 500 de luni pana vineri intre orele 11:00 - 14:00

Ai folosit serviciile Dr. Tarta Arsene Oana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Am o prințesă care nu putea sa vorbească!
De Magda Constantin pe 26 Octombrie 2017

Doamna DR. Tarta mi-a descoperit cauza probleme lor fii cei mele dupa ce inainte fusesem la Dobrescu Iuliana(nu o pot numi medic) si imi pusese diagnostic gresit si ne îndrumare sa învățământ si noi si fetiță limbajul surdo mut... Cu terapii si cu ajutorul ingerului nostru păzitor D-na DR.Tarta OANA suntem pe drumul cel bun si ne bucuram de fiecare progres facut de prințesă noastra! VA MULTUMIM D-NA DOCTOR!DARIA din Pitesti.

Epilepsie focala cauza structurala
De Elena.Smd pe 10 Ianuarie 2017

Buna Alina,
Acelasi diagnostic am si eu pentru bebelus. Se pare ca interventia chirurgicala se poate face in Bucuresti la Monza. Si eu am intrebat-o pe doamna dr. Tarta daca ar fi mai ok sa mergem la o clinica in strainatate si mi-a zis ca se poate face si la noi aceasta interventie.
La tine nu se putea rezolva in Romania?!

Multumesc.

Epilepsie focala de cauza structurala
De Alina pe 22 Octombrie 2016

In ceia ce priveste omul, Tarta Oana, la prima vedere este un om bun, bland. Nu vreau sa.i contest nici calitatea profesionala pentru ca sunt subiectiva. Dar doamna doctor a refuzat sansa copilului meu de a fi tratat chirurgical in strainatate. Mai mult, in momentul in care am solicitat ajutorul celor de la Ministerul Sanatatii a refuzat sa.mi mai trateze copilul. Oare are dreptul sa faca asta? Oare, nu cumva se incalca un juramant? Oare nu cumva incalca penalul? Multumesc lui Dumnezeu ca ne.a scos in cale oameni cu suflet si am plecat in Italia. Multumesc oamenilor si statului italian pt tot! Pacat de Romania! Pacat de oamenii de calitate din aceasta tara! Nu sistemul romanesc are cea mai mare vina, ci oamenii de el! Sanatate tuturor!

Ce probleme ai avut?
De Ciprian pe 27 Noiembrie 2013

Ce probleme a reusit doamna doctornsa rezolve si ce preturi practica?

Dr. Tarta Arsene Oana
De Corleone pe 07 Mai 2011

The best.

Dr. Tarta Arsene Oana
De URSACHE CORNELIA -LIVIA pe 17 Martie 2011

Doamna doctor este minunata o femeie de milioane un suflet minunat cu tarife foarte mici.

Contact Dr. Tarta Arsene Oana

Adresa

Soseaua Berceni, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.334.7994
Site www.neurologiepediatrica-obregia.ro
Email office@neurologiepediatrica-obregia.ro
otartaarsene@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari