103 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Maternitate:
de stat

Spitalul Clinic Caritas Acad Prof Dr Nicolae Cajal

Spitalul Clinic Caritas are o sectie de obstretica-ginecologie care ofera consultatii ginecologice, colposcopii,ecografii,asistenta calificata a nasterii, operatii ginecologice si o sectie de neontologie.

Spitalul Clinic Caritas are o sectie de obstretica-ginecologie care ofera consultatii ginecologice, colposcopii,ecografii,asistenta calificata a nasterii, operatii ginecologice si o sectie de neontologie.

asistenta medicala 24 de ore din 24

obstetrica - ginecologie<br>sectie de neontologie

104 paturi repartizate in saloane de 10,6 si 4 paturi si rezerve de 1 si 2 paturi <br>35 paturi la sectia obstetrica-ginecologie I<br>35 paturi la sectia obstetrica-ginecologie II<br>34 paturi la sectia ostetrica-ginecologie III<br>3 cabinete obstetrica-ginecologie ambulatorie<br>3 sali de operatii cu dotare complementara<br>4 sali de nasteri<br>6 sali de pansamente<br>1 cabinet de colposcopie<br>1 cabinet de echografie<br>53 paturi (28 neonatologie, 14 prematuri, 8 TI Nou-nascuti)<br>ventilatoare manuale cu masca si balon<br>laringoscop<br>aspiratoare mobile<br>incubatoare<br>infuziomate<br>pompa de nutritie enterala<br>pompe elctrice de muls<br> C.P.A.P.nazal<br>truse de cateterizare si exanguino-transfuzie<br>tensiometru<br>glucometru<br>lampa de fototerapie cu lumina albastra<br>pampers<br>trusa Jhonson pentru toaleta nou-nascutului<br>

consultati ginecologice<br>colposcopii<br>ecografii<br> explorari in vederea depistarii cancerului-colposcopii<br>citologii<br>biopsii<br> asistenta calificata a nasterii<br>operatii ginecologice-de toate tipurile<br>avorturi la cerere, montari D.I.U.<br> celioscopie<br> nucleu propriu ATI 17 paturi<br> serviciu de sterilitate, inclusive dozari hormonal<br>investigatia si tratamentul menopauzei<br> depistarea infectiei cu Chlamidia si H.P.V.<br>reanimare neonatala, nutritie parentala si enterala<br>cateterism ombilical si transcutanat, exaguinotransfuzii si transfuzii<br>ingrijirea nou-nascutului cu greutate foarte mica -sub 1500g<br> screening hiploglicemie<br>screening fenilcetonorie si hipotiroidism<br> aparat mobil Siemens pentru radiologie<br>sistem de ingrijire a nou-nascutului in sistem rooming-in<br>depistarea retinopatiei la prematuri

sef sectie prof. Dr.Dimitrie Nanu, m.pr.obstetrica-ginecologie, dr.in st.med<br>sef sectie Dr George Daniel Meila, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecografie si colposcopie, dr.in st.med<br>Asist.univ dr Florin Isopescu, m.pr.obstetrica-ginecologie<br>Dr Stefan Badea, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecografie, colposcopie<br>Dr Traian Dumitrescu, m.pr.obstetrica-ginecologie,competente ecografie, colposcopie<br>Dr Costica Iacob, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecografie, colposcopie<br>Dr Cornelia Ispas, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecografie, colposcopie<br>Dr Sorin Oprescu, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente echografie, colposcopie<br>Dr Nicole Feteanu, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecografie, colposcopie<br>Dr Tania Trou, m.pr.obstetrica-ginecologie<br>Dr Cristian Popescu, m.pr.obstetrica-ginecologie<br> Dr Costel Visan, m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecoografie, colposcopie<br>Dr Sandrino Dumitrascu, m.sp.obstetrica-ginecologie<br>Dr Ovidiu Galagan, m.sp.obstetrica-ginecologie, competente ecogafie, colposcopie<br>Dr Maria Popescu m.pr.obstetrica-ginecologie, competente ecografie, colposcopie<br> Dr Corina Radulescu, m.rezident obstetrica-ginecologie, as.cercet<br>Dr Marie-Jeanne Gardescu, m.rezident obstetrica-ginecologie, as.cercet<br>Dr Cristina Teodorescu, m.rezident obstetrica-ginecologie

120 paturi repartizate in saloane de 10, 6 si 4 paturi

de 1 si 2 paturi

Ai folosit serviciile Spitalul Clinic Caritas Acad Prof Dr Nicolae Cajal?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

dr.mehedintu claudia
De Laura pe 07 Iulie 2015

Unde o gasesc pe dn doctor mehedintu claudia? Are cabinet particular? Sau un numar unde sa sun pentru o programare? Multumesc

Un om minunat!
De Lili pe 14 Martie 2013

Eu l-am cunoscut pe dl dr. de curand in circumstante nefericite mie. Desi, nu eram pacienta dumnealui, a intervenit si consider ca m-a ajutat foarte mult chiar prin atitudine. Nu pot sa cred ca isi ignora pacientele, din moment ce nu m-a ignorat pe mine, pacienta altui medic de exceptie. In fine, este om, dar pentru mine a fost un inger! Desi, nu ii vazusem chipul, nu am sa uit niciodata cat de mult m-a ajutat intr-o situatie foarte dificila pentru mine si fara sa se puna o secunda vorba de bani. Desi pana acum am fost numai la ginecolog de un profesionalism incontestabil, consider ca singurul profesionist care nu si-a pierdut umanitatea intalnit de mine este acest medic exceptional.

Pt. Tania
De Monica pe 15 Septembrie 2011

Dr. Matei s-a dus la spitalul Malaxa.

Dr, Matei Alexandru
De Tania pe 04 Septembrie 2011

Va rog mult daca stie cineva cum sa iau legatura cu dr. Matei.

vreau mai multe amanunte
De Alexaaa pe 20 August 2011

Sunt din Ploiesti si caut un doctor bun in Bucuresti. Cat te -a costat cezariana si cat se da la consultatie.

Dr. Ionescu Sorin
De Raluca pe 11 August 2011

Si eu am nasut in 2010 un baietel cu dr. Ionescu si intr-adevar a dat dovada de profesionalism. Eu am nascut prin cezariana, iar dupa 8 luni cicatricea este aproape invizibila, iar eu si copilul ne simtim foarte bine. Pentru cine nu stie acum il gasiti la spitalul Malaxa.

Dr. Claudia Mehedintu
De BORDEIANU CLAUDIA pe 22 Iulie 2011

Este un medic super bun si foarte draguta, sociabila, sta de vorba cu omul si asculta toate pasurile!

Dr Matei Alexandru
De Gina pe 02 Iulie 2011

Ma puteti ajuta sa iau legatura cu dr Matei Alexandru? As dori nr. de telefon al dansului. Va multumesc.

Multumesc d-lui dr. Cocosila
De Maria pe 23 Iunie 2011

Multumesc d-lui dr Cocosila ptr tot sprijinul acordat afost alaturi de mine si de familia mea in cel mai fericit moment din viata noastra m-a ajutat si am adus pe lume un copil minunat cand nu mai speram sa devin mamica eu am 42 de ani iar sotul 45 iar visul acest a devenit realitate datorita dansului. Multumesc

Dl Dr Sorin Ionescu nota 10 cu felicitari
De Costiuc Monica pe 09 Mai 2011

Salutare tuturor, as vrea sa va impartasesc din experienta mea vis-a-vis de acest spital si fata de dl dr. Am nascut in 2010 cu dl Ionescu si intreaga sarcina am fost supravegheata de dansul. Este un dr. exceptional cum rar mai gasesti intr-un spital din Romania. Pacat ca acest spital nu mai este. Intr-adevar nu arata pe afara chiar asa de bine dar saloanele erau ingrijite. Eu am stat la rezerva si era foarte curat. Bafta tuturor!

Contact Spitalul Clinic Caritas Acad Prof Dr Nicolae Cajal

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.321.73.97
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari