133 opinii
Localitate:
Baia Mare
Maternitate:
privata

Euromedica Hospital Baia Mare

Euromedica Hospital Baia Mare ofera servicii medicale de calitate intr-o locatie la standarde europene cu grad ridicat de confort.

Euromedica Hospital Baia Mare ofera servicii medicale de calitate intr-o locatie la standarde europene cu grad ridicat de confort.

obstretica ginecologie

aparatura medicala de ultima generatie

consultatie initiala
ecografie
consultatie + ecografie
eco 3D
eco doppler fetala
eco morfologie fetala
eco 3D, 4D, C23
recoltare HPV
recoltare HPV - serotipuri autogene
monitorizare materno-fetala
recoltare triplu test
vaccinare HPV
test Papanicolau
nastere naturala
nastere - cezariana
nastere - peridurala

dr Radu Roman medic specialist
dr Costin Bogdan medic specialist
dr Sasaran Mircea medic primar
dr Harangozo Kinka medic specialist
Dr. Bonea Adrian medic specialist

camerele de spitalizare sunt astfel concepute incat sa asigure pe langa dotarea medicala necesara, apropierea de mediul confortabil familial

da

programari luni - vineri 08:00 - 20:00 la urmatoarele numere de telefon 0262.206 179 / 0262.206.180

Ai folosit serviciile Euromedica Hospital Baia Mare?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

cunoaste cineva pe dr Drotar Ilinca?
De Melisa pe 27 Iunie 2017

Buna ziua, ma poate sfatui si pe mine cineva in legatura cu dr. Drotar Ilinca? va rog frumos spuneti-mi daca este ok, mersi mult

Nastere
De Maria pe 24 Ianuarie 2017

Am nascut acolo, cu dr Roman Radu si a fost ft bine,un om minunat,si asistentele s-au comportat ft bine.

Fibrom
De Maria pe 24 Ianuarie 2017

Buna ziua,a facut cineva operatie de fibrom la euromedica?cum a fost?

Un medic deosebit
De Rus Mioara pe 07 Decembrie 2016

M-am prezentat la clinica Euromedica la sectia interne la d-na dr.Pitura Maria
pentru investigatii privind durere ombilicara si in abdomen. II multumesc mult pe aceasta cale de interesul pe care-l acorda pacientilor si caldura ei primitoare.Da dovada de mult profesionalism si modestie.Este o doctorita model,asa cum ar trebui sa fie toti doctorii din ziua de azi. Sunteti o persoana deosebita si va recomand cu drag si altor pacienti bolnavi.

Nota 10
De Mariana Cimpoesu pe 23 Octombrie 2016

Am născut pe data de 13:10:2016 cu doctorul Roman Radu prin cezariana
Nota 10 atât Domnului doctor cat si personalului .

As vrea sa stiu daca a nascut careva in apa ?cum este?
De Liliana pe 26 Septembrie 2016

As vrea sa stiu daca a nascut careva in apa?cum este?va rog sa imi raspundeti.va multumesc

Recomand!!!
De Dohi adina pe 09 Aprilie 2016

Am nascut la Euromedica in martie anul acesta cu dr Roman Radu! Nimic de reprosat nici pentru clinica, si nici pentru dl doctor! Profesionalism, grija si interes pentru nevoile pacientului (mamica si copil)! Il recomand atat pe domnul doctor cat si clinica pentru nastere in conditii bune si cu servicii medicale de calitate!!

nu recomand!
De Lorraine pe 04 Martie 2016

Vad ca nu mai sunt pe aici opinii recente, dar probabil multa lume cauta inca pareri pe site, asa ca pot sa va ofer una proaspata, de 2016. Eu am mers la pomul laudat cu sacul,am apucat sa merg la dr. Roman la consultatie de 2 ori, inainte sa am o sangerare in saptamana 10 de sarcina. Pentru ca am mai pierdut o sarcina si atunci a debutat la fel, m-am speriat si am plecat din Sighet direct la Euromedica. Am ajuns seara intre 21.30 - 21.45 (sambata seara), dupa ce in prealabil am sunat si nu a raspuns nimeni. Acolo am gasit doar portarul, nimeni de garda (!!!) si abia atunci l-am sunat pe dr Roman. Desi cu ocazia consultatiilor mi-a facut o impresie foarte buna, in acea seara s-a comportat execrabil. Mi-a spus ca nu trebuia sa vin la clinica, ar fi trebuit sa stiu ca nu e nimeni de garda, ca el nu vine, ca e racit si doar pentru o sangerare nu iese din casa. Nu inteleg ce constituie o urgenta in sarcina daca o sangerare rosie brusca la o gravida cu antecedente de avort spontan nu e importanta! Mi-a zis sa merg la judetean sa ma interneze, cu toate astea. Apoi mi-a inchis telefonul. Timp in care nici n-am apucat sa-i spun ca nu ii cerea nimeni sa iasa din casa, voiam macar sa-i cer un sfat. Nu m-a intrebat nimic despre simptome, a vorbit foarte urat si rastit si s-a comportat total neprofesional. Cu spitalele de stat am deja amintiri neplacute, asa ca in loc de judetean am mers direct la Cluj, unde am gasit o doamna cu adevarat doamna, care a fost draguta, treaza si nu mancase scai la micul dejun. M-a lamurit cu privire la cauzele sangerarii, mi-am vazut bebelusul sanatos, mi-a dat niste indicatii si m-a trimis acasa calma si rezolvata. Nu am mari pretentii in general, dar de moment ce merg la o clinica privata o fac tocmai ca sa fiu tratata uman si cu respect, ceea ce ofer si eu, de altfel. Si daca as fi fost o nesimtita care il suna in miez de noapte pentru o intrebare stupida, tot ar fi avut obligatia sa vorbeasca macar politicos si sa se poarte uman. In concluzie, daca i se pare neinteresant sa ma vada pentru o urgenta extrem de importanta pentru mine si copilul meu, sunt hotarata sa nu ma vada nici la nastere, cand e o incasare importanta pentru el. La dr Roman nu va recomand, pentru ca desi e dr bun, nu este in primul rand om. Iar Euromedica, nu, multumesc, nu voi merge acolo sa platesc o caruta de bani si sa nasc cu portarul. Fetele care doriti sa mergeti acolo, interesati-va bine inainte. Sa nu aveti surprize ca si mine!

d
De Diana pe 04 Martie 2015

buna tuturor, as dori sa stiu cum e sa nasti cu Radu Roman? iti face epiziotomie? cam cati lei ii trebuiesc?
raspuns cat de repede posibil. multumesc

Doctor Radu Roman
De Diana pe 26 Februarie 2015

Buna,

As dori sa stiu cum e sa nasti cu dr. Roman Radu? Cat ii trebuie de obicei la buzunar? Iti face epizotemie la nastere?

Va multumesc,

Contact Euromedica Hospital Baia Mare

Adresa

George Cosbuc, 48, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.206 179 / 0262.206.180
Site www.euromedicahospital.ro
Email manager@euromedicahospital.ro
office@euromedicahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari