1 opinie
Magazin:
online

PatutdeBebe.ro - Patuturi copii, ieftine, din lemn sau pliabile

PatutdeBebe.ro e un magazin on-line apartinand societatii Practik Store SRL din Bucuresti, cu experienta deosebita in domeniul puericulturii.

PatutdeBebe.ro e un magazin on-line apartinand societatii Practik Store SRL din Bucuresti, cu experienta deosebita in domeniul puericulturii.

patuturi copii;
patuturi pliabile;
saltele;
saltele infasat;
mobilier copii;
lenjerii patuturi;
carucioare copii;
scaune auto copii;
scaune masa copii;
marsupii;
haine copii – fete;
haine copii – baieti;
accesorii copii;
siguranta copii;
articole de inot si plaja;
prosoape copii;
spatii de joaca;
premergatoare;
triciclete;
trotinete;
biciclete;
jucarii copii;
jucarii de plus;
balansoare copii;
jocuri de gradina;
tablite pentru copii;
karturi cu pedale;
bergmoov / set de constructie vehicule lemn / tip lego;
role copii;
patuturi de bebe;

Str. Poet Panait Cerna Nr 2, Sector 3, Bucuresti 030992

comenzi on-line non-stop

prin Fan Curier

in functie valoarea comenzii;

da;

on-line;
ramburs;

Ai folosit serviciile PatutdeBebe.ro - Patuturi copii, ieftine, din lemn sau pliabile?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Singurii care mi-au livrat
De Roxana Tudorei pe 27 Septembrie 2012

Buna ziua, eu am luat un patut si saltea de la ei, si au fost singurii care mi-au livrat cu 14 RON (in zona mea nu este acoperire Fan Curier si toti in cereau 40-60 de lei pe transport. Mi-a ajuns in 2 zile, este foarte frumos patutul, sunt multumita. Apoi am mai gasit si pe alte site-uri patutul, dar este la acelasi pret, deci e ok, daca iau in calcul si transportul zic ca e ok. Roxana.

Contact PatutdeBebe.ro - Patuturi copii, ieftine, din lemn sau pliabile

Adresa

Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 0720.831.688
Site www.patutdebebe.ro
Email contact@patutdebebe.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari