1 opinie
Magazin:
online
; din orasul tau

Jucariidinlemn.com

Jucariidinlemn.com este un magazin on-line care ofera spre comercializare o gama large de jucarii din lemn. Produsele sunt realizate din esente de lemn speciale, ce nu se exfoliaza si nu ranesc manutele copiilor.

Jucariidinlemn.com este un magazin on-line care ofera spre comercializare o gama large de jucarii din lemn. Produsele sunt realizate din esente de lemn speciale, ce nu se exfoliaza si nu ranesc manutele copiilor.

jucarii lego;
thomas wooden railway;
papusi si casute;
puzzle;
cuburi din lemn;
jucarii educative;
jucarii montessori;
stiinta si tehnica;
biciclete, triciclete;
camera copilului;
carti si rechizite;
cursuri educative;
deco;
hobby si creativitate;
idei de cadouri;
ingrijire si siguranta bebe;
instrumente muzicale;
jocuri si joculete;
jucarii de exterior;
jucarii teleghidate;
masinute, trenulete;

Bulevardul Timisoara 84, in incinta Comet

luni – vineri: 09:00 - 17:00

pentru comenzii mai mari de 300 RON (inclusiv TVA) transportul este gratuit;

plata numerar;
plata prin transfer bancar;

Ai folosit serviciile Jucariidinlemn.com?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Magazin neserios
De Adrian pe 10 Aprilie 2014

Timp de o saptamana nu am primit niciun raspus cu privire la comanda facuta, dupa cateva telefoane din partea mea se primeste un raspuns cu "va sunam noi". Ceea ce evident ca nu se intampla niciodata.

Magazin total neserios. NU recomand.

Contact Jucariidinlemn.com

Adresa

Bulevardul Timisoara, 84, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 0372.766.528 / 0721.265.072
Site www.jucariidinlemn.com
Email contact@jucariidinlemn.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari