1 opinie
Magazin:
online

Kidsoutlet.ro - Haine pentru copii si bebelusi

Kidsoutlet.ro va ofera haine copii 0 - 12 ani, produse outlet si second hand fara urme de uzura, hainute de calitate superioara pentru bebelusi si copii, haine H&M, haine zara.

Magazin on-line de imbracaminte la pret redus, rochii, pantaloni, tricouri de firma.

Kidsoutlet.ro va ofera haine copii 0 - 12 ani, produse outlet si second hand fara urme de uzura, hainute de calitate superioara pentru bebelusi si copii, haine H&M, haine zara.

Magazin on-line de imbracaminte la pret redus, rochii, pantaloni, tricouri de firma.

imbracaminte pentru fetite;
imbracaminte pentru baieti;
body, salopete, produse unisex;
incaltaminte;

livrare cu posta romana - 7 lei sau gratuit la comenzi peste de 100 RON

FanCurier - 25 lei sau 15 lei pentru comenzile de peste 100 RON

plata se face in sistem ramburs (se plateste atunci cand se ridica coletul) sau prin transfer bancar, in avans;

Ai folosit serviciile Kidsoutlet.ro - Haine pentru copii si bebelusi?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super
De Elena pe 14 Februarie 2014

Hainute superbe, branduri consacrate, calitate la preturi accesibile! Intotdeauna mi s-a raspuns la toate intrebarile foarte prompt. Se pot face rezervari, am primit si cadou in colet, lucru care a fost surprinzator si placut. Recomand tuturor mamicilor sa-si imbrace copii de aici! Veti fi foarte multumite.

Contact Kidsoutlet.ro - Haine pentru copii si bebelusi

Adresa

Satu Mare, Satu Mare

Telefon 0726.069.112
Site www.kidsoutlet.ro
Email kidsoutlettm@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari