3 opinii
Magazin:
online

BabyFashion.ro

BabyFashion.ro este un magazin on-line cu hainute pentru copii de la 0 la 14 ani. Hainute import Anglia si Olanda.

BabyFashion.ro este un magazin on-line cu hainute pentru copii de la 0 la 14 ani. Hainute import Anglia si Olanda.

Arad, str. Magurei Nr. 2

zilnic pana la orele 22:00

optional:

Posta Romana 9 RON;
Curierat Rapid 25 RON

in Arad pentru comenzi mai mari de 200 ron

- vouchere valorice

ramburs la primirea coletului;
avans prin cont bancar;

Ai folosit serviciile BabyFashion.ro?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

BabyFashion.ro
De Teo pe 16 Februarie 2011

Sunt superbe produsele si la preturi mici fata de piata. Eu am cumparat sosetute, pantofiori si colanti pentru micuta mea si sunt toate deosebite! Va recomand cu caldura magazinul!

BabyFashion.ro
De Alinna pe 03 Octombrie 2010

Hainute de calitate, iar papucii din piele cu talpa ortopedica sunt minunati.

BabyFashion.ro
De Cristi pe 28 Septembrie 2010

Este un site pe care il recomand cu cea mai mare incredere.

Contact BabyFashion.ro

Adresa

Magurei , 2, Arad, Arad

Telefon 0742.274.174
0722.548.938
Site www.baby-fashion.ro
Email contact@baby-fashion.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!