6 opinii
Magazin:
online

Amellyashop

Amellyashop, un stil pentru orice copil! Articole pentru copii cu varsta intre 0 / 12 ani, hainute, accesorii provenienta Anglia, noi si second hand (first class) la cele mai mici preturi de pe piata.

Amellyashop, un stil pentru orice copil! Articole pentru copii cu varsta intre 0 / 12 ani, hainute, accesorii provenienta Anglia, noi si second hand (first class) la cele mai mici preturi de pe piata.

diverse articole pentru copii;
pantaloni George;
Next;
bluzite;
rochite;
sosete;
gecute provenienta Anglia.

non-stop

in fuctie de preferintele clientului

in cazuri de promotii

la valori peste 100 RON oferim 10% discount

ramburs, cont

Ai folosit serviciile Amellyashop?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Amellyashop
De Mellyamelia pe 28 Octombrie 2010

Multumim dragi mamici.

Amellyashop
De Ioana Draghici pe 28 Octombrie 2010

Dragi mamici, va recomand cu mare caldura Amellyashop. Am cumparat hainute pentru ai mei si am fost foarte multumita.

Amellyashop
De Mellyamelia pe 28 Octombrie 2010

Multumim Ina pentru votic. Multumesc tuturor!

Amellyashop
De Ina pe 28 Octombrie 2010

Hainute super pentru copii si la preturi rezonabile! Bravo, Amellyashop!

Amellyashop
De Georgiana pe 28 Octombrie 2010

Super preturi abia astept sa imi ajunga produsele.

Amellyashop
De Mellyamelia pe 22 Septembrie 2010

Mesajul meu este, super pret, super calitate!

Contact Amellyashop

Adresa

Vasile Alecsandri, Maramures, Baia Mare

Telefon 0742.458.946
Site www.amellyashop.blogspot.com
Email amellyashop@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari