Zizou Kids

Va asteptam cu drag la Zizou Kids intr-un mediu distractiv pentru copii si confortabil pentru parinti. Oferim siguranta celor mici pentru distractie maxima dar si relaxare, confort si ambianta placuta parintilor, bunicilor si tuturor celor care doresc sa-i insoteasca pe cei mici.
In timp ce micutii nazdravani topaie, se joaca si chicotesc de...

Va asteptam cu drag la Zizou Kids intr-un mediu distractiv pentru copii si confortabil pentru parinti. Oferim siguranta celor mici pentru distractie maxima dar si relaxare, confort si ambianta placuta parintilor, bunicilor si tuturor celor care doresc sa-i insoteasca pe cei mici.
In timp ce micutii nazdravani topaie, se joaca si chicotesc de bucurie, insotitorii acestora se pot relaxa intr-un spatiu lumnat natural special amenajat pentru parinti, dotat cu aer conditionat, minibar, Tv, si internet wireless.

Va asteptam cu drag la Zizou Kids intr-un mediu distractiv pentru copiii si confortabil pentru parinti.

Loc de joaca amenajat pe 220 mp.

Organizare petreceri copii;
Spatiu de joaca.

Luni - Duminica: 10:00-20:00

Pentru Petreceri:

In functie de ce doriti dumneavoastra sa includa in atributiile noastre exista 4 variante din care puteti sa alegeti:

Varianta 1 - cea mai economica
Varianta 2 - pentru toate buzunarele
Varianta 3 - "cu de toate"

Pentru Joaca:
8 lei ora

Trambulina;
Structura modulara pe 2 nivele
Topogan;
Piscina de bine;
Saltea gonflabila;
Casuta;
220 mp de alergat si topait

Ai folosit serviciile Zizou Kids?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Zizou Kids
De Corina pe 27 Februarie 2011

Spatiul de la parinti l-au marit si este mult mai confortabil.

Zizou Kids
De Loredana pe 06 Decembrie 2010

Si-au facut modificari si acum arata mult mai bine!

Zizou Kids
De Maria pe 02 Iunie 2010

Oameni deosebiti, spatios, copiii pleaca epuizati de acolo.

Zizou Kids
De Georgiana C pe 15 Ianuarie 2010

Impresionant de curat!

Zizou Kids
De Caludia G pe 15 Ianuarie 2010

Foare curat - Foarte sigur - Foarte frumos

Contact Zizou Kids

Adresa

Bulevardul Tomis , 314A, Constanta, 23 August

Reper Zona Tomis 3 Langa Directia Vamala Constanta
Telefon 0740.980.722
Site www.zizoukids.ro
Email office@zizou-kids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari