Loc joaca copii Brasov

Oaki Junior Club - functioneaza din anul 2006 si se adreseaza copiilor si adolescentilor.

Pentru ca stim cat de importanta este atentia si grija acordata copiilor, la locul de joaca Oaki Junior Club din Brasov, copii nu sunt doar supravegheati ci sunt antrenati in jocuri, concursuri, minidiscoteca si activitati cu scop educativ de catre...

Oaki Junior Club - functioneaza din anul 2006 si se adreseaza copiilor si adolescentilor.

Pentru ca stim cat de importanta este atentia si grija acordata copiilor, la locul de joaca Oaki Junior Club din Brasov, copii nu sunt doar supravegheati ci sunt antrenati in jocuri, concursuri, minidiscoteca si activitati cu scop educativ de catre pedagogul Oaki.
Pe timpul cate se afla la locul de joaca, copiii pot servi produse pregatite in bucataria proprie dupa meniu A la carte si pot consuma bauturi nonalcoolice de la barul clubului.

Daca aveti nevoie de cateva ore pentru a va rezolva anumite probleme, pentru a merge la cumparaturi sau la o intalnire importanta, copilul dumneavoastra poate ramane la noi in siguranta iar daca timpul va permite va rugam sa petreceti timpul in spatiul special amenajat pentru parinti unde puteti servi masa A la carte, puteti consuma bauturi alcoolice sau nonalcoolice, urmari programe preferate de televiziune sau naviga pe internet ( free wireless internet ).

Locul de joaca pentru copii dispune de saltea gonflabila, piscina cu bile, tobogane, pod suspendat, tunele, si multe alte jucarii si surprize pentru copii. Spatiul de joaca este acoperit cu materiale profesionale care asigura o protectie maxima copiilor aflati la joaca.

Junior Club Oaki cel mai haios loc de joaca si petreceri pentru copii din Brasov, vine in intimpinarea dorintelor parintilor si copiilor, avand ca scop crearea unui mediu sigur, educational si stimulativ de joaca si organizarea de petreceri pentru copii la domiciliu sau la clubul de copii Oaki din Brasov;

Astfel, alaturi de echipa Oaki, copiii ies din cercul restrans al familiei, isi dezvolta abilitatile si inteligenta jucandu-se intr-un mediu care ii cultiva latura sociala si spiritul de competitie;

loc de joaca;
petreceri copii;
animatori petreceri copii;
produse alimentare preparate in bucataria proprie;
wireless internet;

luni - vineri 13:00 - 21:00;
sambata - duminica 11:00 - 20:00;

Tarif de intrare la locul de joaca :
13,00 lei / copil / fara limita de timp / Luni-Vineri si Duminica
17,00 lei / copil / fara limita de timp / Sambata

Abonament la joaca pentru 10 intrari : 105,00 lei.
Acest tarif include folosirea spatiului de joaca si jocuri cu ceilalti copii sub supravegherea si indrumarea personalului pentru 10 intrari succesive, ce pot fi utilizate in maxim 2 luni

saltea gonflabila;
piscina cu bile;
tobogane;
pod suspendat;
tunele;

organizare petreceri tematice;
animatori;

Ai folosit serviciile Loc joaca copii Brasov?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Petrecere la Oaki Club
De Rebeca pe 11 Aprilie 2011

Felicitari celor de la Clubul Oaki pentru petrecerea organizata fiului meu Razvan. Animatorii pentru copii i-au tinut pe invitati in priza timp de 3 ore.

Contact Loc joaca copii Brasov

Adresa

Paraului, 20, Brasov, Brasov

Telefon 0744.971.240 / 0371.131.828
Site oakiclub.ro/loc-joaca-copii.html
Email office@oakiclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari