Happy Park

Happy Park, e un loc de joaca in interior din Polus Center unde parintii isi pot lasa copiii sub supraveghere. Locul e construit ca un labirint tri-dimensional si e deci axat mai mult pe miscare decat pe jucarii.

Happy Park organizeaza si petreceri pentru copii.

Happy Park, e un loc de joaca in interior din Polus Center unde parintii isi pot lasa copiii sub supraveghere. Locul e construit ca un labirint tri-dimensional si e deci axat mai mult pe miscare decat pe jucarii.

Happy Park organizeaza si petreceri pentru copii.

loc de joaca pentru copii special amenajat!

spatiu de joaca pentru copii;
organizarea de petreceri pentru copii;
mini Happy Park;

zilnic intre orele 10:00 - 22:00;

taxa de intrare 9,00 Lei pe prima jumatate de ora, dupa care fiecare sfert de ora inceput este de 4,00 Lei, pret care se achita la plecare;

abonament: 70,00 Lei, echivalent a 13 tichete de cate o jumatate de ora;

reduceri pentru grupuri organizate de la gradinite si scoli: 8,00 Lei pe jumatate de ora, de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 16:00;

precizam ca rezervarile se fac minim cu o zi inainte;

bufet;
pentru gradinitele sau firmele care ar vrea sa aiba un loc de joaca similar, Happy PArk asigura vanzare si instalarea completa a aparatelor si a locului de joaca;

Ai folosit serviciile Happy Park?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Furt pe fata.
De Simona pe 11 Februarie 2018

Am facut abonament de zece intrari la locul de joaca pt ca era copilului ii place si asa era mai ieftin. Totul bun si frumos dar nu mi a spus nimeni ca e valabil doar o luna. Mie nu mi s a spus acest lucru si nici nu m am uitat pe abonament. Cine naiba isi duce copilul de zece ori intr o luna la locul de joacă?. Si asa frumos când m am dus cu copilul a trebuit sa platesc intrarea. Ar fi putut sa ma lase sa intru dat fiind ca nu am consumat nici jumatate din intrari. F frumos kidy park. Multumesc. Deschideti ochii si intrebati nu faceti ca mine ca nimeni nu are interes !

Dezastru
De Alina pe 04 Februarie 2017

Portița lăsată deschisă , ies copiii când vor ei. Angajate impertinente, habar nu au sa vorbească , aeriene, nu sunt curioase ca pleacă copiii, copii pe care noi părinții ii credem in siguranța la locul de joaca. ATENȚIE UNDE VA LĂSAȚI COPII!!!!!!!!!!!!!!

Se fura!
De Cristina S. pe 27 Iulie 2016

Am lasat poseta agatata de umerasul cu lucrurile copiilor si a disparut o bancnota de 100 lei in timpul orei cand am stat cu copiii la joaca. E inadmisibil! Nu au camera de luat vederi si proprietara mi-a spus la telefon ca nu rezolv nimic daca fac plangere la politie... In zona respectiva aveau acces numai angajatele. Urmeaza plangerea la politie, sper sa nu pateasca altcineva acelasi lucru.

Contact Happy Park

Adresa

Avram Iancu, 492-500, Cluj, Floresti

Reper Sala 182 la etaj /
Polus-Center Cluj
Telefon 0364.413.533
Site www.happypark.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari