Clubul Copiilor Bucuresti

Esti parinte de junior? Nu ai unde sa-l lasi in siguranta si sa stii ca invata lucruri noi si utile? Acum ai solutia, Clubul Copiilor Bucuresti, loc de joaca, ofera junior parking in baza unui abonament lunar de doar, ATENTIE, 100 lei lunar.

Da, in aceasta suma este inclus accesul in club de luni pana joi, uneori si vineri, dar cu...

Esti parinte de junior? Nu ai unde sa-l lasi in siguranta si sa stii ca invata lucruri noi si utile? Acum ai solutia, Clubul Copiilor Bucuresti, loc de joaca, ofera junior parking in baza unui abonament lunar de doar, ATENTIE, 100 lei lunar.

Da, in aceasta suma este inclus accesul in club de luni pana joi, uneori si vineri, dar cu programare in prealabil in intervalul orar 12-17. Copilul tau poate accesa intregul loc de joaca, situat in sectorul 2 din Bucuresti, care include playgorounds cu modular ce ofera 6 zone de distractie printre care trambulina si tobogan cu piscina cu bile. Isi poate dezvolta sau rafina abilitatile artistice, jucandu-se si invatand in acelasi timp. Zona de Karaoke ofera acest lucru avand aparatura moderna si profesionala. Juniorul se poate juca air hochey sau biliard, poate accesa zona de lounge pentru un fresh sau chiar o placere dulce.

Masinutele cu acumulator cu siguranta vor atrage multi simpatizanti, copilasii se pot plimba in voie cu aceste masinute sau chiar motocicleta. Pot invata semenele de circulatie si semaforul, astfel incat joaca sa fie intr-un mediu academic.

Pentru cei atrasi de jocurile electronice avem o zona de playstation dotata cu fotolii gaming astfel incat copilul sa dispuna de un confort maxim. Copilasul se poate juca in voie, fara sa deranjeze mediul inconjurator avand posibilitatea de a folosi castile ce se regasesc in dotare.

Locatia este in sectorul 2, mai exact in intersectia Sos. Morarilor cu Pantelimon, si dispune de 2 zone de acces cu 3 lifturi moderne, camere video, 160 mp spatiu util, lounge cu biliard sau tenis de masa. Conceptul este sa ofere posibilitatea parintilor sa se simta regeste, spre exemplu zona de lounge ofera nu mai putin de 13 feluri diferite de cafea, ceai natural, fresh-uri si multe alte produse.

Se pot organiza petreceri private, atat pentru copii cat si pentru parinti. Este locul ideal pentru o petrecere mica-medie, intima, cocheta si care cu siguranta o sa multumeasca pe oricine.

Programul este zilnic, intre orele 12 si 20, se ofera doua tipuri de abonament, iar in zilele de weekend clubul organizeaza petreceri. Ele se pot organiza si in timpul saptamanii dupa ora 17:00.

2 zone de acces cu 3 lifturi moderne, camere video, 160 mp spatiu util, lounge cu biliard sau tenis de masa

Petreceri copii
Junior Parking
Loc de joaca

Luni-Duminica - 12:00-20:00

15 lei
Petreceri copii 400 lei

Modular cu 6 atractii
Lounge parinti cu biliard
Karaoke
Playstation
Air Hockey
Foosball

Petreceri copii 400 lei
Animatori 80 lei
Junior Parking 100 lei

Ai folosit serviciile Clubul Copiilor Bucuresti?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Recomand
De Alina pe 12 Aprilie 2017

Daca vrei sa bei o cafea buna si sa te relaxezi alaturi de familie e un loc super. Zona parintilor este deosebita, iar copii au o groaza de activitati

un loc unde te simti pur si simplu ca acasa
De Elena pe 12 Aprilie 2017

Este un loc de joaca unde parintii isi pot lasa cu toata increderea copiii. Am fost cu cel mic la ei, si personalul este foarte deschis, mediul este unul placut, si cel mic s-a simtit ca acasa ca acasa.

RECOMAND
De FLORY pe 12 Aprilie 2017

Un loc special in care si copii si parintii se simt minunat!

RECOMAD
De Oana pe 12 Aprilie 2017

Un loc plin de caldura , atat pentru ghindoci, cat si pentru parinti. Poti profita de putina relaxare in compania copilului.Da exista asa ceva in Bucuresti,personal calificat. Recomand cu drag !

RECOMAND
De Carmen pe 12 Aprilie 2017

O alegere perfecta pentru tine si copilul tau!

Contact Clubul Copiilor Bucuresti

Adresa

Soseaua Pantelimon, 300, Bucuresti, Sectorul 2

Reper cladirea mare cu caramizi si banci la parter
Telefon 0773358336
Site www.clubulcopiilorbucuresti.ro
Email contact@animatiecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari