Casa Martisor

Clubul pentru copii "Casa Martisor" este o locatie exclusivista din Sectorul 4, Bucuresti, care organizeaza petreceri de neuitat pentru copii.

Clubul "Casa Martisor" este situat in Sectorul 4, Bucuresti, pe strada Martisor - un nume care ne duce cu gandul la poezia lui Tudor Arghezi si la copilarie. Petrecerile pe care...

Clubul pentru copii "Casa Martisor" este o locatie exclusivista din Sectorul 4, Bucuresti, care organizeaza petreceri de neuitat pentru copii.

Clubul "Casa Martisor" este situat in Sectorul 4, Bucuresti, pe strada Martisor - un nume care ne duce cu gandul la poezia lui Tudor Arghezi si la copilarie. Petrecerile pe care le organizam sunt speciale, atat prin atmosfera cat si prin diversele servicii conexe oferite.

loc de joaca pentru copii;
petreceri pentru copii;

loc de joaca si petreceri copii;
inchirierea spatiului in exclusivitate, animatie, face painting, balon jumbo, tunuri confetii, baner personalizat, lumanari muzicale

tarife incepand de la 300 RON / petrecere

Un decor desavarsit intr-un spatiu prietenos, exclusivist
O muzica adaptata varstei copiilor intr-o atmosfera de superpetrecere
O explozie de culoare si baloane la locul de joaca
Baloane gigant-jumbo (pline cu confetii, balonase si bomboane)
Baloane de sapun, artificii
Animatori extrem de talentati-jocuri, concursuri, baloane, face painting
Consola Wii - distractie in miscare
Playstation 3 - fa o tura cu masina
Xbox 360 - poti fi un erou
Air Hockey - competitie maxima
Fotbal de masa - sa castige cea mai buna echipa
Structura jungle cu tobogan, pentru "pitici"
O camera de 12 mp plina cu bile
Jocuri de lumini si lasere
Masina de fum pentru discoteca

cafenea pentru parinti;

Ai folosit serviciile Casa Martisor?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Abc Casa Martisor
De Marius pe 07 Decembrie 2010

Am serbat ziua baietelului meu pe 4 decembrie si pot sa spun ca am fost multumit atat eu cat si invitatii. Avantajul cel mai mare este ca te lasa cu tot al tau.

Abc Casa Martisor
De Dany_paul pe 20 Mai 2010

Si noi avem la Medias si sper sa fie un succes!

Contact Casa Martisor

Adresa

Martisor , 55, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Metrou Constantin Brancoveanu
Telefon 0721.196.893
Site wwww.casamartisor.ro
Email liviunitu2000@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari