Balonul Copiilor

Balonul Copiilor este un loc de joaca situat in Parcul Herastrau,in incinta Complexului Herastrau, cu o capacitate totala de 1250mp si o inaltime maxima de 11,5m.

Este special amenajat pentru sezonul rece.

Aici au loc spectacole,petreceri pentru copii, fiind o ambianta foarte placuta si un loc ideal unde o familie isi poate...

Balonul Copiilor este un loc de joaca situat in Parcul Herastrau,in incinta Complexului Herastrau, cu o capacitate totala de 1250mp si o inaltime maxima de 11,5m.

Este special amenajat pentru sezonul rece.

Aici au loc spectacole,petreceri pentru copii, fiind o ambianta foarte placuta si un loc ideal unde o familie isi poate petrece timpul liber.

Jocurile gonflabile uriase (unele chiar si de 7m inaltime), jocurile electronice (flipper, hockey pe masa, fotbal pe masa, box, biliard, tenis de masa) si un bar pentru adulti, fac din Balonul Copiilor un punct de atractie foarte mare pentru familiile cu copii din Bucuresti.

Parintii si copiii pot servi aici din preparatele culinare ale restaurantului Herastrau din imediata vecinatate.

din luna octombrie pana in luna mai, Balonul Copiilor este pus la dispozitia dvs pentru a-i distra pe micuti. Odata cu venirea primaverii, se deschide locatia "Insula Copiilor", special amenajata pentru sezonul cald, cu o suprafata ce depaseste 3000mp, situata la 100m distanta fata de Balonul Copiilor (www.insulacopiilor.ro).

Fiind amplasate in mijlocul naturii, in Parcul Herastrau, langa Lacul Herastrau, cele doua locatii sunt apreciate si vizitate de catre foarte multe familii din Bucuresti si din localitatile invecinate.

animatori, jocuri, jucarii, catering, decoratiuni

Program pentru rezervari:

Marti, Miercuri, Joi, Vineri: 15-19
Sambata, Duminica: 10-20

Tarif intrare/copil este de 30 lei Sambata si Duminica. Biletul este valabil toata ziua iar adultii intra gratuit.

Balonul Copiilor este un balon presostatic cu dubla membrana, avand dimensiunile de 36m lungime, 33m latime si 11,5m inaltimea maxima din centrul sau.

in fiecare sambata si duminica, de la ora 13, are loc un spectacol de teatru de papusi sustinut de trupa "Muschetarii"

Ai folosit serviciile Balonul Copiilor?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Balonul Copiilor
De Ionut pe 27 Noiembrie 2012

Una spun pe site si alta gasesti acolo. La ora 20:00, inchid totul. Jucariile gonflabile sunt jalnice. Spun asta pentru ca am fost acolo cu copilul de 2 ani, am ajuns la ora 19:15 si a trebuit sa platim 15 RON pentru 45 de minute. Se afla acolo un domn cu ochelari la costum, foarte acru, la vorba (cred ca un mic sefulet), care ne-a intampinat cu "va rugam sa achitati biletele pentru copii", mi se pare absurd sa achiti bilet intreg pentru 45 de min. La ce ofera dumnealor acolo au preturi, nu mari, enorme. Eu sincer, nu cred ca o sa-mi mai duc copilul acolo.

Balonul Copiilor
De Nicola pe 20 Septembrie 2010

Se merita. A fost o zi incantatoare pentru noi, iar nazdravanul a fost de-a dreptul fericit!

Contact Balonul Copiilor

Adresa

Nordului, 7-9, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Lacul Herastrau, Insula Copiilor
Telefon 0721.223.272 / 0721.261.632
Site www.balonulcopiilor.ro
Email balonulcopiilor@herastrau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari