AmbasadOr Play

Lumea AmbasadOr Play te vrajeste. La AmbasadOr Play poti fi orice vrei tu! Te visezi erou, print sau printesa? Deschide ochii! Hai cu gasca la Ambasad Or sa te Play cum n-ai facut-o niciodata!

Punem la cale petreceri in care plictiseala e strict interzisa, iar tu esti in centrul Lumii Ambasad Or Play.

Daca aveti intre 0 si 13...

Lumea AmbasadOr Play te vrajeste. La AmbasadOr Play poti fi orice vrei tu! Te visezi erou, print sau printesa? Deschide ochii! Hai cu gasca la Ambasad Or sa te Play cum n-ai facut-o niciodata!

Punem la cale petreceri in care plictiseala e strict interzisa, iar tu esti in centrul Lumii Ambasad Or Play.

Daca aveti intre 0 si 13 ani - celor de 0-2 ani le asiguram noi traducerea - cereti-le imediat parintilor vostri Biletul catre Scoala de Distractie AmbasadOr Play!

O superlocatie gandita de un Creier de Copil, desenata de o Minte Inteleapta si construita de un Mester Vrajitor!

Totul pentru voi, totul la dispozitia voastra: tu esti Stapanul Etajelor si al Pretioaselor Jocuri. 4 superniveluri care te arunca dintr-o lume in alta. Descopera Secretele AmbasadOr Play.

sali de joaca pentru copii;

organizare petreceri pentru copii;
spatiu de joaca pentru copii;

program luni- duminica 10:00 - 22:00;

Luni-Joi - 25 lei / zi
Vineri-Duminica - 55 lei / zi

sali de joaca;
cafenele adulti;
jocuri si jucarii atractive;

Ai folosit serviciile AmbasadOr Play?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

*****
De Teresa pe 10 Februarie 2018

Copiii s-au distrat sub subtila dar stricta supraveghere a personalului, in timp ce noi, adultii, ne-am relaxa in spatial special amenajat.

1
De Andreea pe 10 Februarie 2018

Personal foarte profi si foarte atent cu copiii. Recomand!

Merita
De Alexandra pe 10 Februarie 2018

Copilul meu a avut o zi de nastere e care nu o va uita curand datorita limuzinei pe care Ambasador Play o pune la dispozitie. Este un serviciu inedit care merita toti banii.

De vis
De Andra pe 10 Februarie 2018

Am ales sa organizam petrecerea aniversara a copilului nostrum la Ambasador Play dupa ce a vizitat mai multe locuri de joaca. Nu regretam ca am facut aceasta alegere. Recomandam cu caldura!

Perfect
De Miruna Neacsu pe 23 Ianuarie 2018

Mi-a lasat o impresie foarte buna, e foarte mare, au angajate care stau cu copiii, chiar se ocupa foarte bine.

Petrecere de nota 10
De Valeria pe 23 Ianuarie 2018

Copiii s-au bucurat de im spatiu interior generos si foarte bine organizat. Personalul foarte atent, multe jocuri. Copilul meu a fost foarte incantat.

Contact AmbasadOr Play

Adresa

Aromei, 96, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0728.808.037 / 0728.700.334
Site www.ambasador-play.ro
Email office@ambasador-play.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari