0 opinii
Magazin:
online

LumeaLuiBubu.ro - jucarii pentru copii

LumeaLuiBubu.ro ofera jucarii si jocuri educative, jucarii de lemn, puzzle din lemn, jocuri interactive precum si jocuri de strategie. Ne-am propus, inca de la inceput, sa oferim jucarii si jocuri de calitate la preturi accesibile.

Fiind construite cu un design atractiv si vesel, aceste jucarii aduc o reala valoare adaugata unei partide...

LumeaLuiBubu.ro ofera jucarii si jocuri educative, jucarii de lemn, puzzle din lemn, jocuri interactive precum si jocuri de strategie. Ne-am propus, inca de la inceput, sa oferim jucarii si jocuri de calitate la preturi accesibile.

Fiind construite cu un design atractiv si vesel, aceste jucarii aduc o reala valoare adaugata unei partide sanatoase de joaca. Nu am uitat faptul ca o jucarie trebuie sa fie ecologica, sa aiba vopselurile pe baza de apa (100% non-toxice) si sa fie sigura prin respectarea normelor impuse de Uniunea Europeana (EN71, ASTM, ISO8124), norme menite sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

Prin intermediul activitatii noastre mentinem, in permanenta, cel mai bun raport calitate-pret in ceea ce priveste produse si servicii promovate de catre magazinul nostru.

trotinete, masinute si biciclete (outdoor);
premergatoare din lemn;
bucatarii din lemn, accesorii;
carucioare din lemn – outdoor;
balansoar din lemn;
puzzle-uri educative din lemn;
jucarii muzicale din lemn;
jucarii din lemn pentru construit;
cuburi din lemn;
jucarii din lemn pentru coordonare;
figurine de lemn;
jocuri cu piese magnetice;
trenulete din lemn, masini din lemn;
jocuri de strategie;
jocuri perspicacitate;
jocuri solitaire;
jocuri distractive;
jocuri culori si forme;

prin curier rapid

livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 150 RON cu livrare in Bucuresti si zonele adiacente;
livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 350 RON cu livrare in restul tarii;

voucherere cadou;

plata in sistem ramburs ( plata cash in momentul primirii produselor comandate);
plata prin card la sediul firmei;
plata prin ordin de plata bancar;

Ai folosit serviciile LumeaLuiBubu.ro - jucarii pentru copii?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact LumeaLuiBubu.ro - jucarii pentru copii

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0784.260.160/ 0784.260.161
Site www.lumealuibubu.ro
Email office@LumeaLuiBubu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari