0 opinii
Magazin:
online
; din orasul tau
Varsta copil:
3 - 6 ani
; 6 - 9 ani; 9 - 12 ani

Figurine de colorat/de pictat din ipsos - iepurasi si oua de Paste

Figurinele din ipsos sunt albe, atent lucrate, fiind astfel perfecte pentru a fi pictate cu tempera. Figurinele din ipsos sunt albe, atent lucrate, fiind astfel perfecte pentru a fi pictate cu tempera.

Copii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si, mai ales, sa le dea viata prin...

Figurinele din ipsos sunt albe, atent lucrate, fiind astfel perfecte pentru a fi pictate cu tempera. Figurinele din ipsos sunt albe, atent lucrate, fiind astfel perfecte pentru a fi pictate cu tempera.

Copii vor fi incantati sa faca cunostinta cu personajele si animalele lor preferate si, mai ales, sa le dea viata prin culoare.

Este o buna ocazie pentru a incerca sa le fixam copiilor nostri cunostintele referitoare la culori si animale.

Mihaela Elena Condratov
0723.209.892

office@adrikadesign.ro
figurinedecolorat.blogspot.com

Urmareste-ne pe: www.facebook.com/figurinedecolorat

Adrika Design

peste 2 ani

www.adrikadesign.ro

Ai folosit serviciile Figurine de colorat/de pictat din ipsos - iepurasi si oua de Paste?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Figurine de colorat/de pictat din ipsos - iepurasi si oua de Paste

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!