Urmareste-ne:
46 opinii
Gradinite:
particulare
Program:
scurt (8:00 - 13:00)
; normal (8:00 - 14:00); prelungit (8:00 - 18:00)

Gradinita Kinderville

Gradinita Kinderville are sali de clasa spatioase, dotate cu materiale didactice moderne, dormitor, sala de mese, cabinet medical. <br>Gradinita Kinderville ofera copiilor un program educational bazat pe activitati educative si practice. Mesele sunt servite in regim catering.

Gradinita Kinderville are sali de clasa spatioase, dotate cu materiale didactice moderne, dormitor, sala de mese, cabinet medical. <br>Gradinita Kinderville ofera copiilor un program educational bazat pe activitati educative si practice. Mesele sunt servite in regim catering.

incepand cu varsta de 3 ani pana la 6 ani

program scurt 08:30 - 13:30<br>program mediu 08:30 - 14:00<br>program lung 08:30 - 18:00

actele necesare pentru inscriere sunt formular de inscriere completat, fisa medicala, aviz epidemiologic, coprocultura, coproparazitologic - giardia, exudat nazal si faringian

program scurt 08:30 - 13:30 950 RON <br>program mediu 08:30 - 14:00 1100 RON<br>program lung 08:30 - 18:00 1250 RON

nu

in sistem catering

da

engleza, germana, franceza

special amenajate pentru desfasurarea de activitati recreative

activitati de educare a limbajului, limba engleza intensiv, activitati matematice, cunosterea mediului, educatie pentru societate, activitati practice si elemente de activitate casnica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica

vizionarea de spectacole la circ, teatru de papusi, Vizite la gradina zoologica, gradina botanica, muzee, vizite in parcuri, organizarea de excursii

desen, pictura, modelaj, dans

asistenta medicala permanenta, medic pediatru, logoped

cadre didactice calificate

supraveghere si control permanent

maxim 7 copii

maxim 21 de copii

grupa mica de la 3 ani ani pana la 4 ani<br>grupa mijlocie de la 4 ani pana la 5 ani<br>grupa mare de la 5 ani pana la 6 ani

sali de clasa dotate cu materiale didactice moderne si structurate pe grupe de varste

organizarea de petreceri pentru copii

Ai folosit serviciile Gradinita Kinderville? Spune-ne parerea ta!

Opinii utilizatori

Gradinita Kinderville
De Mami pe 04 Mai 2011

Nu am mai intalnit asa gradinta dotata.

Gradinita Kinderville
De Albu anca pe 08 Septembrie 2010

Superba gradinita.

Gradinita Kinderville
De MAMI pe 27 Martie 2010

Super gradinita!

Gradinita Kinderville
De Mariana pe 07 Martie 2010

Ma bucur ca s-a deschis gradinta Kinderville.

Gradinita Kinderville
De ALBU ANCA pe 07 Martie 2010

S-a deschis gradinta incepand cu data de 1 martie avem reducere pe primele sase luni.

Incepand cu 1 martie s-a deschis gradinita Kinderville
De ALBU ANCA pe 07 Martie 2010

Va asteptam cu drag la gradinita Kinderville si va multumim pentru aprecieri.

Gradinita Kinderville
De VALERIA pe 01 Martie 2010

Super.

Gradinita Kinderville
De Valy pe 01 Martie 2010

Super gradinita.

Gradinita Kinderville
De Maria pe 01 Martie 2010

Aici imi dau copilul.

Gradinita Kinderville
De VALERIA pe 01 Martie 2010

Locuri libere la grupa mare si mijlocie. Super gradi.

Contact Gradinita Kinderville

Adresa

Crisana, 26, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Ap.1, Corp A si Corp B
Telefon 0766.299.623 / 021.3113.224
Site www.kinderville.ro
Email gradinita@kinderville.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

X

Recuperare parola

Pentru a va recupera datele de acces va rugam sa introduceti adresa de email pe care ati folosit-o la crearea contului.


Anuleaza
OK

Acest site folosește cookie-uri pentru o mai bună experiență de vizitare. Prin continuarea navigării, ești de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Detalii aici

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Creeaza cont! sau Urmareste-ne pe Facebook!