8 opinii
Varsta copil:
10 - 12 ani
; 12 - 15 ani
Genul filmului:
fantastic
; aventuri; familie

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul

Una dintre cele mai îndragite aventuri fantastice ale secolului XX, o poveste fara vârsta, izvorâta din imaginatie pura, prinde în sfârsit viata în aceasta adaptare uluitor de realista, incredibil de autentica, a capodoperei lui C.S. Lewis.

În CRONICILE DIN NARNIA: Leul, Vrajitoarea si Dulapul, 4...

Una dintre cele mai îndragite aventuri fantastice ale secolului XX, o poveste fara vârsta, izvorâta din imaginatie pura, prinde în sfârsit viata în aceasta adaptare uluitor de realista, incredibil de autentica, a capodoperei lui C.S. Lewis. În CRONICILE DIN NARNIA: Leul, Vrajitoarea si Dulapul, 4 mici aventurieri care se joaca "de-a v-ati ascunselea" în casa de la tara a unui batrân profesor dau peste un sifonier fermecat, care îi va purta în locuri la care nu au visat niciodata. Intrând pe usa sifonierului, ei parasesc Londra celui de-al doilea razboi mondial si patrund în spectaculosul univers paralel cunoscut sub numele de Narnia - un regat de basm, cu proportii magice, în care animalele padurii vorbesc, iar pe dealuri colinda fapturi mitologice. Dar tinutul Narnia a fost blestemat sa sufere o iarna care nu se mai termina niciodata, sub domnia Vrajitoarei Albe, Jadis. Acum, ajutati de conducatorul de drept al Narniei, înteleptul Leu Aslan, cei patru copii Pevensie îsi vor descoperi propriile puteri si vor conduce Narnia într-o batalie spectaculoasa, pentru a elibera acest tinut de sub sclavia glaciala a Vrajitoarei. Apelând la temele nepieritoare ale Binelui si Raului, precum si la puterea familiei, curajului si sperantei, chiar si în cele mai sumbre momente, LEUL, VRAJITOAREA SI DULAPUL este o poveste clasica a vremurilor noastre.

<embed width="400" height="328" src="http://www.220.ro/emb/2FZFnCd21C&rgb=7C874B&aplay=false" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" ></embed>

Familie, Aventuri, Fantastic

+ 10-12 ani

ianuarie 2006

2005

140 minute

Bulgara, Engleza Greaca,Hebraica Romana

39.90 Ron (MyVideo.ro)

myvideo.ro

Ai folosit serviciile Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

cronicile din narnia
De Adiradu pe 26 Februarie 2016

nota 10

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul
De Maria pe 25 Aprilie 2011

Filmul merita vazut. E de nota 10.

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul
De Lia pe 30 Septembrie 2010

Filmul este foarte frumos. L-am vazut de multe ori, dar nu am citit cartea in romana (dar am citit-o in greaca).

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul
De RAMONA pe 30 August 2010

Filmul este super! Nota 10! Merita vazut! Eu am citit si cartile si astept filmele dupa ele!

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul
De Deea pe 07 Iulie 2010

Cel mai tare film pe care l-am vazut!

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul
De Cioclu sabrina pe 27 Iunie 2010

Filmul chiar e super.

Leul destept
De Dani pe 02 Noiembrie 2009

A fost un film foate fain pentru copii si parinti. Eu as vrea sa il vad in toate zilele.

Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul
De Denyyyy pe 30 August 2009

Super tare.

Contact Cronicile din Narnia - Leul, vrajitoarea si dulapul

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari