8 opinii
Varsta copil:
5 - 7 ani
; 7 - 10 ani; 10 - 12 ani; 12 - 15 ani
Genul filmului:
fantastic
; comedie; animatie; familie

Bolt

Pentru super catelul Bolt, fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga, pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune.

Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala. Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns...

Pentru super catelul Bolt, fiecare zi este plina de aventuri, pericole si intriga, pentru ca Bolt este starul unui serial de televiziune. Cand ajunge din greseala in New York, pentru el incepe una dintre cele mai mari aventuri ale sale, o calatorie de-a lungul tarii prin lumea reala. Dupa atatia ani pe platourile de filmare, Bolt a ajuns sa creada cu adevarat ca superputerile sale uimitoare sunt reale, iar acest lucru va crea numeroase situatii amuzante. De-a lungul calatoriei Bolt reuseste sa isi faca doi buni prieteni: Mittens, o pisica de casa abandonata si Rhino, un hamster obsedat de televizor, inchis intr-o bila de plastic. Cu ajutorul acestora, Bolt va descoperi ca nu are nevoie de superputeri pentru a fi erou.

<embed width="300" height="253" src="http://www.220.ro/emb/3ppDhXcK6y&rgb=D2F718&aplay=false" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" ></embed><br>

fantezie / familie / comedie / animatie

pentru copii peste 5 ani, cu acord parental

21 Noiembrie 2008

2008

96 minute

romana

49,90 - 54,89 RON

crazytoys.ro / magazinultau.ro / domo.ro

Ai folosit serviciile Bolt?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

foarte frumos
De Ionita Doina pe 19 Februarie 2016

Este un film de desene deosebit

foaret frumos
De Ionut pe 01 Mai 2015

verisoara mea ii place foarete mult bolt.Are si un caine me nume bolt

Bolt
De Andreea pe 26 Decembrie 2010

Desenul a fost super!

Bolt
De Ema pe 26 Mai 2010

Esti tare Bolt.

Bolt
De Andrei pe 26 Mai 2010

E cel mai tare caine.

Bolt
De Ana pe 26 Mai 2010

A fost cel mai bun film.

A fost cel mai tare desen
De Anastasia pe 26 Mai 2010

Bolt este un caine foarte curajos si puternic. A fost cel mai tare desen.

bolt e cel mai tare!!!
De Daciana pe 17 Decembrie 2009

Ador filmul Bolt!! L-am vazut de 3 ori dar tot nu m-am plictisit.Ador filmul .Cred ca e cel mai bun film facut vreodata!

Contact Bolt

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari