Barbie si colindele de Craciun

Barbie si colindele de Craciun prezinta povestea lui Eden Starling. Aceasta este o cantareata de opera egoista si uracioasa, care nu obisnuieste sa le da angajatilor ei vacanta de Craciun.

Eden este vizitata de matusa ei, incearca sa o scoata din comportamentul ei egoist si trimite trei spirite ale Craciunului. Atunci Eden afla ca din...

Barbie si colindele de Craciun prezinta povestea lui Eden Starling. Aceasta este o cantareata de opera egoista si uracioasa, care nu obisnuieste sa le da angajatilor ei vacanta de Craciun.

Eden este vizitata de matusa ei, incearca sa o scoata din comportamentul ei egoist si trimite trei spirite ale Craciunului. Atunci Eden afla ca din cauza rautatii ei uriase Craciunul este distrus.

Barbie: A Christmas Carol

animatie, familie

peste 5 ani

Ai folosit serviciile Barbie si colindele de Craciun?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

RoxanaAnastasia
De Roxana pe 11 Decembrie 2016

E frumos acest desen!

Dimi place!
De Lena pe 22 Noiembrie 2015

L-am vazut de 1000 de ori si tot imi place! E super!

Frumos
De Bianca pe 22 Iunie 2013

Este un film frumos, educativ, si in acelas timp ii invata pe copii sa nu fie egoisti unii cu altii.

Barbie si colindele de Craciun
De Erika pe 25 Iulie 2011

Imi place mult.

Barbie si colindele de Craciun
De Corina pe 10 Decembrie 2010

Mie mi-a placut.

Barbie si colindele de Craciun
De Barbie ! pe 07 Noiembrie 2010

Da, si eu am vazut filmul cu sora mea si nu ma voi satura de el niciodata!

Barbie si colindele de Craciun
De Ioana pe 19 Septembrie 2010

E cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata. E super tare!

Barbie si colindele de Craciun
De Raluca pe 11 Mai 2010

Este foarte dragut!

Barbie si colindele de Craciun
De Mihaela pe 01 Februarie 2010

Imi place foarte mult acest film. E super tare.

Barbie si colindele de Craciun
De IOANA pe 18 Ianuarie 2010

Este cel mai bun film din cate am vazut Barbie si Craciunul m-au fascinat complet. Este spectaculos, are multe scene frumoase si incredibile.


Contact Barbie si colindele de Craciun

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari