10 opinii
Varsta copil:
5 - 7 ani
; 7 - 10 ani; 10 - 12 ani; 12 - 15 ani
Genul filmului:
animatie

Animalia

Zoe si Alex, doi copii de 11 ani, sunt azvarliti dintr-o librarie in Animalia, o lume plina de animale cuvantatoare!

Sosirea lor in lumea fermecata coincide cu cateva evenimente neobisnuite care pun in pericol inima taramului - Miezul. Zoe si Alex, impreuna cu noii lor prieteni, folosindu-se de magie si intelepciune pornesc in rezolvarea...

Zoe si Alex, doi copii de 11 ani, sunt azvarliti dintr-o librarie in Animalia, o lume plina de animale cuvantatoare!

Sosirea lor in lumea fermecata coincide cu cateva evenimente neobisnuite care pun in pericol inima taramului - Miezul. Zoe si Alex, impreuna cu noii lor prieteni, folosindu-se de magie si intelepciune pornesc in rezolvarea misterelor si restabilirea armoniei in Animalia.

Animalia: Welcome to the Kingdom

animatie

peste 6 ani

2008

2008

168 de minute

romana

28,00 RON

www.dol.ro

Ai folosit serviciile Animalia?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

animalia
De Arteom pe 13 Octombrie 2015

este cel mai interesant film pe care lam vizionat

Animalia
De Teodor pe 12 Ianuarie 2011

Foarte frumos.

Animalia
De Ioana pe 19 Septembrie 2010

Este ok!

Animalia
De Cristina pe 15 Septembrie 2010

Este foarte frumos.

Animalia
De Marius pe 20 Mai 2010

Super fara cuvinte.

Animalia
De Victoras pe 20 Mai 2010

Este unul din cele mai educative filme pentru copi.

Animalia
De Eugen pe 18 Martie 2010

Imi place foarte mult.

Animalia
De Alin pe 17 Ianuarie 2010

Este grozav.

Animalia
De ANDRIES pe 17 Ianuarie 2010

Cea mai tare poveste!

Animalia
De Anonim pe 09 Decembrie 2009

Este frumos.

Contact Animalia

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari