17 opinii
Varsta copil:
4 - 5 ani
; 5 - 7 ani; 7 - 10 ani; 10 - 12 ani
Genul filmului:
comedie
; animatie; familie

Alvin si veveritele

Alvin si veveritele - David este un compozitor nu prea talentat sau de succes. Insa toate acestea se vor schimba dupa ce ii cunoaste pe cei trei nebunatici: bataiosul Alvin, tacutul Simon si sensibilul Theodore, trei veverite talentate ce vorbesc si canta.

Surprinzatoarea colaborare dintre acestia si David vor duce la rezolvarea...

Alvin si veveritele - David este un compozitor nu prea talentat sau de succes. Insa toate acestea se vor schimba dupa ce ii cunoaste pe cei trei nebunatici: bataiosul Alvin, tacutul Simon si sensibilul Theodore, trei veverite talentate ce vorbesc si canta.

Surprinzatoarea colaborare dintre acestia si David vor duce la rezolvarea problemelor profesionale ale compozitorului, dar si la a celor sentimentale.

<embed width="300" height="253" src="http://www.220.ro/emb/NbboiurJX8&rgb=D2F718&aplay=true&from=cHJpbmNlc3MwNg==" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" ></embed>

Alvin and the Chipmunks

animatie;
comedie;
familie

peste 5 ani

Decembrie 2007

Decembrie 2007

106 min

romana

Ai folosit serviciile Alvin si veveritele?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

alvin si veveritele
De Boboc madalin pe 12 Iulie 2017

ne place foarte mult

drtchgrft
De Andrei pe 09 Octombrie 2016

yuv

super tare!
De Popus pe 22 Iunie 2016

un desen de comedie il recomand

Alvin si veveritele
De Robert pe 21 Februarie 2016

vreau sa descarc

Foarte dragut filmul si amuzant!
De Thea pe 03 Februarie 2016

Este extraordinar filmul si imi place fff mult! Voua cum vi s-a parut?//&#

Foarte fain mai ales pt prunci
De Beatrice pe 14 Mai 2015

minuneeeeeet

Super!
De Ana pe 07 Februarie 2014

Este cel mai tare film din lume!

E foarte tare, ne place mult !
De CARMEN pe 26 Octombrie 2011

Cum le cheama pe veveritele fete, prietenele lor?

Alvin si veveritele
De ASSY pe 05 Martie 2011

Este foarte tare si foarte amuzant!

Alvin si veveritele
De ALLY pe 05 Martie 2011

Este foarte tare filmul. Am vazut si partea a 2!

Contact Alvin si veveritele

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari