31 opinii
Varsta copil:
12 - 15 ani
; 5 - 7 ani; 7 - 10 ani; 10 - 12 ani
Genul filmului:
comedie
; familie

Air Buddies

Buddy si iubita sa, Molly, impreuna cu stapanii lor, Noah si Henry, au labele si mainile ocupate cu 5 catelusi neastamparati care vorbesc.

De la Budderball care este obsedat de mancare, la meditatorul Bud-Dha si iubitorul de noroi Mudbud, fiecare dintre ei sunt unici in felul lor.

In momentul in care catelusii sunt pregatiti...

Buddy si iubita sa, Molly, impreuna cu stapanii lor, Noah si Henry, au labele si mainile ocupate cu 5 catelusi neastamparati care vorbesc. De la Budderball care este obsedat de mancare, la meditatorul Bud-Dha si iubitorul de noroi Mudbud, fiecare dintre ei sunt unici in felul lor. In momentul in care catelusii sunt pregatiti pentru a fi dati spre adoptie catre noii lor stapani, acestia profita de situatie si decid sa fuga. De aici si pana a intra cu adevarat in bucluc nu mai e decat un pas.

comedie; familie

pentru copii de peste 5 ani

2006

80 minute

romana

44,90 RON

magazinultau.ro

Ai folosit serviciile Air Buddies?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cei cinci catelusi?
De Valentin pe 27 Iunie 2016

IMI PLACE TITLUL

Air Buddies
De Ionita Doina pe 03 Ianuarie 2016

Un film foarte frumos

M
De Anastasia pe 04 Decembrie 2015

J

Cateii
De Angelescu Alexandra pe 02 Octombrie 2015

Acesti caini sunt foarte frumosi si pufosi!!! E super tareee!

Air Buddies
De Xenia pe 29 Iulie 2015

Este un film foarte frumos!imi place mult,m-as putea uita de 10 ori la el :D

Air Buddies
De Dina pe 02 Iulie 2015

jknhj

Air Buddies
De Greta pe 06 Septembrie 2013

Tare grozav filmul.

prieteni mei
De Denisa pe 27 Aprilie 2011

afost odata o fetita care avea niste prieteni .iar sia gasit alti prieteni noi .ia spus sa aleaga intre cele doua grupuri de prieteni.
si ia ales sa stea cu prieteni sa toti prieteni nau fost bucu rati fericiti siglumeti.


toti coopii au inceput sa danseze.manca
re.

Air Buddies
De Cristina pe 23 Aprilie 2011

Vizionare placuta.

Air Buddies
De Putinei irina pe 20 Martie 2011

Un film grozav!

Contact Air Buddies

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari