Tabara de Cunoastere 2012

Tabara de Cunoastere 2012

Tabara 2012 Scoala de Vara de Cunoastere:

Pentru copiii si tinerii din Romania interesati sa-si dezvolte din timp abilitatile si cunostintele necesare pentru o piata a muncii globala si stiintifica, un grup de olimpici nationali si internationali au pregatit o Scoala de Vara de Cunoastere.

Proiectul aflat la cea de a treia...

Tabara 2012 Scoala de Vara de Cunoastere:

Pentru copiii si tinerii din Romania interesati sa-si dezvolte din timp abilitatile si cunostintele necesare pentru o piata a muncii globala si stiintifica, un grup de olimpici nationali si internationali au pregatit o Scoala de Vara de Cunoastere.

Proiectul aflat la cea de a treia editie, s-a adresat pana in prezent unui numar de 2500 beneficiari cu varsta intre 10 – 25 ani, din intreaga tara.

Pentru toti cei interesati, proiectul le ofera mai multe nivele de
dezvoltare: Master Class, Advanced Class si Nobel Class. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.caravanacunoasterii.ro.

Pentru inscrieri puteti aplica on-line sau trimite un e-mail la: dianan@caravanacunoasterii.ro, 0722.831.833 / 0742.010.540.


Un proiect de Responsabilitate Sociala marca "Olimpicii Petrom".

scop:

oferirea copiilor si tinerilor din Romania a unui loc unde se pot pregati asemanator marilor universitati din lume; unde pot avea acces la informatiile cele mai actuale, metode formative si un spatiu de manifestare personala;

metode:
de creativitate, problematizari, jocuri, vizionari multimedia, softuri educationale, proiectii 3D, jocuri online pentru stiinta;

in cei peste 15 ani de lucru cu oamenii din diferite orase, diferite pregatiri, diferite varste si diferite tari am identificat cateva nevoie profunde si constante pe care le-am numit "Acum"

autocunoastere si alinierea ca forma de echilibru personal;

cunoasterea realitatii palpabile si impalpabile;
unificarea propriei persoane cu realitatea interioara si exterioara;
manifestarea personala ca forma de a produce succes, bani, bunastare si rezultate pentru sine si ceilalti
Deci ce poate fi mai actual, prezent si prioritar decat acest "Acum";

"Acum" e intotdeauna "acum" si nu poate fi amanat, astfel ca Proiectul Caravana Cunoasterii, cu Prima Scoala de Vara de Cunoastere din Romania, se desfasoara "Acum"

va asteptam sa vorbim despre prezent, practic, actual si cum acesta ne ajuta sa ne determinam un viitor "Acum";

Diana Nitescu:
psiholog licentiat, trainer certificat;
triplu certificat international in NLP (SUA, Elvetia, Germania);
certificat international activare ADN (SUA);
certificat international anatomie intuitiva (SUA);
certificat international human design (Italia);
expert grad II in dezvoltare personala si orientarea carierei;
coofondatorul Programului "Olimpicii Petrom";
fondatorul centrului "High Performance".

tematici:

master: omul, lumea inconjuratoare, interactiunea omului cu lumea;

advanced: stiinta si tehnologie, abilitati de cariera, domenii de top;

dezvoltarea creativitatii, inovatiei, spiritului de initiativa, autoafirmarii, autocunosterii;
orientare profesionala;
informarea cu privire la domeniile stiintifice implicate in cariera viitorului;
informarea cu privire la domeniile de cariera cele mai cautate in piata muncii;
explicarea celor mai moderne teorii stiintifice despre realitatea de zi cu zi;

Ai folosit serviciile Tabara de Cunoastere 2012?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Tabara de Cunoastere 2012

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0742.010.540
Site www.caravanacunoasterii.ro
Email dianan@caravanacunoasterii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari