0 opinii
Evenimente:
activitati de recreere

Vanatoarea de comori Detectivii Veloverzi din Herastrau

Vanatoarea de comori din Herastrau

Inscrie-te impreuna cu familia ta pe <a class="nav"href="http://treasurehunters.ro/" target="_blank">Treasurehunters.ro</a> si participa la marea vanatoare de comori ce va avea loc in data de 9 Iunie in parcul Herastrau.

Participarea este gratuita si cei...

Vanatoarea de comori din Herastrau

Inscrie-te impreuna cu familia ta pe <a class="nav"href="http://treasurehunters.ro/" target="_blank">Treasurehunters.ro</a> si participa la marea vanatoare de comori ce va avea loc in data de 9 Iunie in parcul Herastrau.

Participarea este gratuita si cei care castiga cele mai multe puncte pot castiga premii!

Este vb despre un joc foarte cunoscut in afara tarii care se numeste TreasureHunt in traducere romaneasca Vanatoarea de Comori. Vom descoperi comorile verzi ale orasului, pentru ca  sarbatorim Ziua Mondiala a Mediului (de aici numele proiectului Detectivii Veloverzi).

Va exista un traseu pe care va trebui sa-l parcurgeti. Parintii impreuna cu copiii vor forma o echipa (nu e nevoie sa fie ambii parinti). 

La punctul de start vi se a da primul indiciu pentru a gasi urmatorul punct pe traseu.

Veti castiga puncte pentru fiecare mister dezlegat.

Veti avea parte de exepriente inedite: veti dezlega mistere, veti fii creativi in Atelierul Cuvintelor si in Atelierul Personajelor Fantastice, veti avea probe de noroc sau sportive!

Va veti distra pe cinste!

Doar azi poti castiga astazi 5 minute sau 2 puncte bonus daca raspunzi la intrebarea:

Ce este reciclarea:

A. Aruncarea la gunoi a tuturor produselor pe care le-am folosit.
B. Transformarea produselor care au fost folosite astfel incat sa poata fi refolosite.
C. Transformarea produselor care au fost folosite astfel incat sa nu mai poata fi folosite la altceva.

Detectii veloverzi sarbatoresc ziua Internationala a Mediului si sunt generosi! Poti castiga astazi 5 minute sau 2 puncte daca ti-ai inscris echipa la Vanatoarea de comori din Bucuresti de pe 9 Iunie!

Cum? Trimite pe contact@treasurehunters.ro raspunsul la intrebare si codul echipei ca dovada ca te-ai inscris!

Bonusul e valabil doar in ziua de 5 Iunie 2012. Succes!

Traseul Herastrau - 9 Iunie 2012
Nivel mediu de dificultate
Participanti: familii cu copii
START: statuia Charles de Gaulle
Inscriere: pe site sau la punctul de start( in limita locurilor disponibile)

Echipele: pot avea 2 &#8211; 5 membri, se pot inscrie maxim 400 de echipe
Ore de start: 11.00 -12.00; 16.00-17.00
Ora de incheiere a jocului: 20.00
Pe jos, pe role, tricilete, biciclete
Participare &#8211; Gratuita

Cei mai buni castiga premii! Daca nu stii despre ce e vorba intra pe <a class="nav"href="http://treasurehunters.ro/" target="_blank">Treasurehunters.ro</a> si afla mai multe despre Vanatoarea de comori Detectivii Veloverzi. Te asteptam la punctul de Start!

Traseul Herastrau - 9 Iunie 2012

ore de start: 11:00 - 12:00; 16:00 - 17:00;
ora de incheiere a jocului: 20:00
pe jos, pe role, tricilete, biciclete;

intrare libera

activitati de recreere pentru copii;

Ai folosit serviciile Vanatoarea de comori Detectivii Veloverzi din Herastrau?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Vanatoarea de comori Detectivii Veloverzi din Herastrau

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Reper Statuia Charles de Gaulle / Parcul Herastrau
Site www.treasurehunters.ro
Email contact@treasurehunters.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari