0 opinii
Evenimente:
ateliere
; activitati de recreere

Scoala de vara in stil cercetasesc

Au inceput inscrierile la scoala de vara EDU&CARE!

Din 21 iunie 2014 pana la sfarsitul lunii august EDU&CARE le ofera copiilor din Bucuresti un program inedit de vacanta.

Prin activitati variate copiii vor invata lucruri noi din toate domeniile de cunoastere si se se vor distra. Programa este structurata interdisciplinar...

Au inceput inscrierile la scoala de vara EDU&CARE!

Din 21 iunie 2014 pana la sfarsitul lunii august EDU&CARE le ofera copiilor din Bucuresti un program inedit de vacanta.

Prin activitati variate copiii vor invata lucruri noi din toate domeniile de cunoastere si se se vor distra. Programa este structurata interdisciplinar astfel incat sa acorde posibilitatea tuturor de a se manifesta creativ.

Fiecare zi a saptamanii este ALTFEL:

- Lunea este ziua dedicata cercetasiei si explorarii naturii
- Martea stiintele sunt la putere
- Miercurea primeaza imaginatia
- Joia facem scurte excursii in Bucuresti si imprejurimi
- Vinerea facem bilantul saptamanii prin spectacole de improvizatie si jocuri de dezvoltare personala.

Programul este flexibil si dinamic fiind personalizat in acord cu interesele si curiozitatile copiilor.

Temele de vacanta nu vor mai fi o grija pentru elevi si parinti deoarece ele vor fi incluse echilibrat in programul zilnic al scolii de vara.

Optional copiii pot face cursuri de inot, arte martiale, dans, pictura si actorie.

Detalii:

Varsta 5- 10 ani (in functie de numarul de locuri pot participa si copii cu varsta mai mica)

Tarife:
Happy week: 250 lei/saptamana

program 08:00 - 18:00 2 h limba engleza, program educativ-recreativ, costurile de deplasare in afara locatiei (exceptie intrarile la muzee, teatru, strand), pranz si gustare in regim catering

Happyhour: 150 lei/saptamana

5 zile program 8- 13, 2 h limba engleza, program educativ-recreativ, costurile de deplasare in afara locatiei (exceptie intrarile la muzee, teatru, strand)

Inscriere: in ordinea solicitarilor prin transmiterea fisei de inscriere si plata unui avans de 50% cu cel putin 7 zile inainte de inceperea programului.

Locatie: sediul EDU&CARE, str. Frederich Chopin nr 2 B, cartier Floreasca

Ai folosit serviciile Scoala de vara in stil cercetasesc?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Scoala de vara in stil cercetasesc

Adresa

Frederich Chopin, 2, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Floreasca, Dorobanti, Tei, Barbu vacarescu, Promenada, Kaufland
Telefon 0721.571.086
Site www.edu-care.ro
Email inteligenti@edu-care.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari