Prima lectie de zbor cu Tarom!
0 opinii
Evenimente:
activitati de recreere
;

Prima lectie de zbor cu Tarom!

Prima lectie de zbor cu Tarom!

Tarom, in parteneriat cu OMV Petrom, va organiza in perioada 1 - 2 iunie 2012, zboruri speciale de aproximativ 40 minute, unde cei mici vor invata lucruri inedite despre activitatea unui pilot, a unui insotitor de bord, despre etapele unui zbor si vor primi cadouri.

Cu ocazia Zilei Copilului, TAROM...

Prima lectie de zbor cu Tarom!

Tarom, in parteneriat cu OMV Petrom, va organiza in perioada 1 - 2 iunie 2012, zboruri speciale de aproximativ 40 minute, unde cei mici vor invata lucruri inedite despre activitatea unui pilot, a unui insotitor de bord, despre etapele unui zbor si vor primi cadouri.

Cu ocazia Zilei Copilului, TAROM organizeaza trei zboruri speciale dedicate copiilor, in cadrul carora cei mici vor asista la o lectie de pilotaj pe intelesul lor, vor afla lucruri noi despre activitatea de pilot si etapele unui zbor si vor vizita cabina pilotilor.

Copiilor li se pregatesc si alte surprize: diplome de piloti juniori, insigne de piloti, manuale de zbor si multe altele.

Conditii de participare

- copiii cu varste intre 3 ani impliniti si 18 ani neimpliniti;

- tariful promotional este de 10 RON / copil, 200 RON / adult;

- minorii cu varste de peste 14 ani vor putea achizitiona bilet conform tarifului de adult, insa nu pot fi considerati insotitori pentru alti copii minori;

- biletele pot fi achizitionate de la orice agentie TAROM din Romania;

- locurile sunt limitate.

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

1 Iunie - 2 Iunie 2012

tariful promotional este de 10 RON / copil, 200 RON / adult;
- locuri limitate;

lectii de zbor pentru copii;

Ai folosit serviciile Prima lectie de zbor cu Tarom!?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Prima lectie de zbor cu Tarom!

Adresa

Calea Bucurestilor, 224E, Bucuresti, Otopeni

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari