0 opinii
Evenimente:
ateliere
; activitati de recreere;

Povesti in jurul lumii - Artelier D si Libraria Carturesti

Artelier D si Libraria Carturesti ii invita pe toti iubitorii de geografie si fantezie, la o calatorie in jurul lumii, sustinuta de Beatrice Iordan, Daniela Miscov si Milena Taranu, prin intermediul povestilor si al fotografiilor, conceputa ca un atelier de lectura, teatru si activitati practice.


Atelierul va fi prefatat de o...

Artelier D si Libraria Carturesti ii invita pe toti iubitorii de geografie si fantezie, la o calatorie in jurul lumii, sustinuta de Beatrice Iordan, Daniela Miscov si Milena Taranu, prin intermediul povestilor si al fotografiilor, conceputa ca un atelier de lectura, teatru si activitati practice.


Atelierul va fi prefatat de o expozitie de carti postale, care reuneste imagini din 31 de tari, de pe toate continentele. Sunt aduse in lumina obiectivului, obiective turistice, creatii artistice, costume, obiceiuri, evenimente, preparate culinare, plante, animale, pasari.


Dupa care, prin intermediul teatrului de umbre si al lecturii, vom spune povesti inedite sau legende vestite, din 4 tari – Finlanda, Romania, Zambia, Japonia, despre animale cu valoare de simbol pentru aceste spatii culturale. Vom face apoi, improvizatii teatrale, intrand in poveste si jucand diferite roluri.

In ultima parte a atelierului, vom desfasura activitati creative, inspirate de arte si mestesuguri de pe 3 continente.

Daca doriti sa popositi in alte tari si continente, sa faceti cunostinta cu personaje noi de poveste, ori sa invatati jocuri cu noduri, lut, ritmuri si hartie, atunci va asteptam la atelierul Povesti in jurul lumii.

joi 31 mai, ora 10 si ora 18:00 Cainele Biggo invata sa vaneze reni, Finlanda; vom prezenta fotografii documentare, cu Biggo, acasa la el, in Laponia. Apoi vom invata sa facem noduri de lasou, din sfoara;

vineri 1 iunie, ora 10 - Ariciul si facerea lumii, Romania; vom modela din lut, peisaje si fiinte;

sambata 2 iunie, ora 10 - Cum i-a pacalit iepurele pe hipopotam si pe rinocer, Zambia; vom crea ritmuri si instrumente muzicale de percutie;

duminica 3 iunie, ora 10 - Povestea pescarului si a broastei testoase fermecate, Japonia; vom crea apoi, personaje din hartie, dupa arta Origami;

biletul costa 40 RON si include materialele de lucru;

atelierul dureaza 2 ore;

numarul maxim de copii pentru un atelier este de 20;

activitatea este recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 6 - 12 ani;

inscrieri la tel. 0724.55.41.99 si
artelierdproiecte2012@gmail.com
artelierd@yahoo.com

atelier de lectura;
teatru;
activitati practice;

Ai folosit serviciile Povesti in jurul lumii - Artelier D si Libraria Carturesti?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Povesti in jurul lumii - Artelier D si Libraria Carturesti

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0724.55.41.99
Site www.librarie.carturesti.ro
Email artelierdproiecte2012@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari