0 opinii
Evenimente:

De 1 Iunie, toti copiii coloreaza impreuna cu Lidl!

De 1 Iunie, toti copiii coloreaza impreuna cu Lidl!

Mamici, tatici, bunici, de 1 Iunie Lidl pregateste o multime de surprize si premii pentru cei mici!

Lidl Romania pune la cale noi surprize pentru cei mici! De 1 iunie, toti copiii, care vor veni impreuna cu parintii in magazinele Lidl din toata tara, vor fi intampinati cu...

De 1 Iunie, toti copiii coloreaza impreuna cu Lidl!

Mamici, tatici, bunici, de 1 Iunie Lidl pregateste o multime de surprize si premii pentru cei mici!

Lidl Romania pune la cale noi surprize pentru cei mici! De 1 iunie, toti copiii, care vor veni impreuna cu parintii in magazinele Lidl din toata tara, vor fi intampinati cu acadele si vor primi gratuit o carticica de colorat.

Mai mult, copiii vor avea posibilitatea sa participe la concursul de desene cu tema Eu si familia mea la Lidl. Cele mai reusite 110 desene inspirate de aceasta tema vor fi premiate si vor putea fi urmarite direct pe site-ul www.lidl.ro si pe pagina de <a class="nav"href="http://www.facebook.com/lidlromania" target="_blank">Facebook </a>. Pe cei mai talentati dintre copii, Lidl ii va rasplati cu un sintetizator Yamaha, biciclete, masinute cu telecomanda, un set de minigolf, carti interactive si alte premii la fel de atractive.

Desenele participante la concurs trebuie sa fie realizate pe o foaie sau un carton A4 de culoare alba si sa nu fi fost anterior premiate la alte concursuri similare.

Mai multe detalii, privind desfasurarea concursului, puteti gasi in carticica pe care cei mici o vor primi de 1 iunie la Lidl, sau pe pagina de <a class="nav"href="http://www.facebook.com/lidlromania" target="_blank">Facebook </a>

Lidl Romania

1 Iunie - Lidl Romania

intrare libera

evenimente pentru copii

Ai folosit serviciile De 1 Iunie, toti copiii coloreaza impreuna cu Lidl!?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact De 1 Iunie, toti copiii coloreaza impreuna cu Lidl!

Adresa

Liviu Rebreanu, 19, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0800.896.622
Site www.lidl.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari