0 opinii
Evenimente:
spectacole de magie
; spectacole circ; ateliere; activitati de recreere

Brunch & Smart Kids Fun

Distractie delicioasa pentru intreaga familie!

Transforma fiecare duminica intr-un eveniment de neuitat plin de bucurie si relaxare alaturi de toti membrii familiei si cei mai dragi prieteni la Casual Brunch & Kids Smart Fun @ collage lounge.

In fiecare duminica, intre 11:00 – 13:00.

Este acel moment de la...

Distractie delicioasa pentru intreaga familie!

Transforma fiecare duminica intr-un eveniment de neuitat plin de bucurie si relaxare alaturi de toti membrii familiei si cei mai dragi prieteni la Casual Brunch & Kids Smart Fun @ collage lounge.

In fiecare duminica, intre 11:00 – 13:00.

Este acel moment de la sfarsitul saptamanii cand tot ceea ce iti doresti este sa te destinzi, sa savurezi o mancare delicioasa si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi de prieteni, in timp ce copii se distreaza de minune la teatrul de papusi si in zona speciala de jocuri.

Pentru cei mici, Compania de teatru "PurAnima" prezinta un show de marionete celebre: The Rolling Strings (prima trupa rock in miniatura)

Turn every Sunday into a memorable event for joy and relaxation with all your family members and dearest friends at Casual Brunch & Kids Smart Fun @ collage lounge.

Every Sunday, between 11am - 1pm

It's that moment at the end of the week when you just want to lay back, have a delicious meal and enjoy the time spent with your best friends while the kids are having the time of their life at the cool puppet show and in the special gaming area.

For the kids, "PurAnima" Theater Company presents a famous puppets show: The Rolling Strings (the first miniature rock band).

Fun appetit!

Adresa: Bulevardul Ion Mihalache 10-12
Rezervari la 0758.10.10.40 si rezervare@collageworld.ro

Collage Bucuresti

11:00 - 13:00

Brunch & teatru papusi;

Ai folosit serviciile Brunch & Smart Kids Fun?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Brunch & Smart Kids Fun

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 10-12, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0758.10.10.40
Site www.collageworld.ro
Email rezervare@collageworld.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari