0 opinii
Evenimente:
targuri
; expozitii; ateliere; activitati de recreere

Azi sunt ... Papusar!

Initiere in arta actorului papusar - animator, care va incerca sa parcurga cat mai multe etape din procesul de creare a spectacolului de animatie.

In functie de varsta si dinamica grupului participant se vor face exercitii de vorbire scenica (dictie, marirea volumului vocii, trimiterea sunetului la distanta, viteza vorbirii), miscare...

Initiere in arta actorului papusar - animator, care va incerca sa parcurga cat mai multe etape din procesul de creare a spectacolului de animatie.

In functie de varsta si dinamica grupului participant se vor face exercitii de vorbire scenica (dictie, marirea volumului vocii, trimiterea sunetului la distanta, viteza vorbirii), miscare scenica (sincronizare in grup, ritm, atentie si concentrare), folosirea spatiului existent pe post de decor, dar se vor putea si construi unele elemente de decor, la fel si cu costumele si papusile.

Atelierul are ca scop principal dezvoltarea creativitatii copiilor, a imagiatiei, lupta cu timiditatea, dar si cu stapanirea de emotii excesive si nu in ultimul rand imbunatateste comunicarea cu cei din jur.

Timp de o ora si jumatate vom invata, urmand ca inca o ora si jumatate sa ne jucam alaturi de voluntarii nostri.

Programul se desfasoara pe parcursul a 5 zile, intre orele 10:00 si 13:00, iar pe langa cunostintele dobandite si creatiile pe care le vor lua acasa copiii, parintii vor primi si un profil vocational al copiilor.

http://copiispreviitor.ro/azi-sunt-papusar-2/
facebook.com/copiispreviitor

Bucuresti

Program teatru

Ai folosit serviciile Azi sunt ... Papusar!?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Azi sunt ... Papusar!

Adresa

Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0784.263.767
Email contact@copiispreviitor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari