0 opinii
Evenimente:
ateliere
; activitati de recreere

Azi sunt ... Bucatar!

Cand ai gatit ultima oara impreuna cu copilul tau?

De cate ori te-a intrebat copilul tau cu ce te poate ajuta in bucatarie si tu ai spus ca nu are cu ce, pentru ca este prea mic?

Care este printre primele jocuri de rol pe care il fac copiii?

Toate raspunsurile au un numitor comun: gatitul.

Ca femei, ne petrecem...

Cand ai gatit ultima oara impreuna cu copilul tau?

De cate ori te-a intrebat copilul tau cu ce te poate ajuta in bucatarie si tu ai spus ca nu are cu ce, pentru ca este prea mic?

Care este printre primele jocuri de rol pe care il fac copiii?

Toate raspunsurile au un numitor comun: gatitul.

Ca femei, ne petrecem cea mai mare parte a timpului de acasa in bucatarie sau facand curat. De multe ori, ne reprosam ca nu acordam suficienta atentie copilului nostru, iar timpul zboara prea repede.
Dar ce-ar fi daca o parte dintre activitatile casnice le-am face impreuna cu cei mici? Nu ne gandim sa ii punem sa calce rufe sau sa pregateasca masa de Craciun, dar avem posibilitatea de a petrece timpul impreuna cu copiii si sa le aratam atat importanta activitatilor casnice, cat si cum sa faca distinctia intre lucrurile mai mult sau mai putin importante.

Va invitam la un program in care, impreuna cu copiii nostri vom prepara pizza.

Da, pizza sanatoasa – pentru ca noi promovam modul de viata sanatos (indiferent daca vorbim de alimentatie - va amintiti desigur programul nostru de prajituri fara foc sau de sanatatea fizica – avem si programe in colaborare cu medici, cum sa se fardeze adolescentele) si petrecerea unui timp de calitate cu copiii nostri.

Vedem cum arata o bucatarie profesionista,invatam de la un bucatar sef, preparam singuri blatul si sosul de rosii, aflam de unde provin ingredientele si mici secrete ale bucatariei destainuite de Chef Eduard Istoc (singurul bucatar sef din Bucuresti care se ocupa si de copiii din asociatiile de cercetasi).

La final, mancam sub dudul vechi de 200 de ani de pe terasa restaurantului Morgan La Dud cele 2 pizza pe care fiecare pereche le-a pregatit.

Ca de obicei, va asteptam cu mare drag, dar va rugam sa nu uitati ca echipa familiei voastre este cea mai importanta – participati alaturi de copilul si oferiti-i momente de neuitat!

Restaurant Morgan La Dud

data desfasurarii: sambata, 17 mai, ora 11:00

cost: 120 lei/pereche;

Ai folosit serviciile Azi sunt ... Bucatar!?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Azi sunt ... Bucatar!

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0784.263.767
Site www.copiispreviitor.ro
Email contact@copiispreviitor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari