0 opinii
Evenimente:
ateliere

Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale

Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale.

Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 - 13 ani;
Pogram: 12 mai – 27 mai

In onoarea anului Caragiale, Studio Creativ si Libraria Carturesti invita copiii la atelierele de ilustratie de carte, inspirate de Schitele si momentele lui Ion Luca...

Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale.

Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 - 13 ani;
Pogram: 12 mai – 27 mai

In onoarea anului Caragiale, Studio Creativ si Libraria Carturesti invita copiii la atelierele de ilustratie de carte, inspirate de Schitele si momentele lui Ion Luca Caragiale.

Copiii vor schita la randul lor, in creion si penita, vor recrea prin linogravura si culoare lumea Domnului Goe, a lui Bubico, Vizita cu dulceata in sosoni, vor citi, vor viziona inregistrari din arhive, vor ilustra fragmente din schita Un pedagog de scoala noua.

Participarea se face pe baza de inscriere la:
contact@studio-creativ.ro, telefon: 0724.569.037;

Locurile sunt limitate;

Libraria Carturesti, Muzeul Taranului Roman, soseaua Kiseleff nr. 3, Sector 1, Bucuresti ( intrarea din str. Monetariei, prin curtea din spatele Muzeului Taranului Roman, la etaj)

Sambata, 12 mai aprilie, ora 11:30 – Dl Goe – atelier de ilustratie, desen, tus si penita;

Duminica, 13 mai, ora 11:30 – Bubico – atelier de ilustratie, pastel, tus si penita;

Sambata, 19 mai, ora 11:30 – Un pedagog de scoala noua, atelier de ilustratie, tempera (prima plansa);

Duminica, 20 mai, ora 11:30 – Un pedagog de scoala noua, atelier de ilustratie, acuarela (a doua plansa);

Sambata, 26 mai, ora 11:30 – Vizita, atelier de ilustratie, linogravura (prima plansa);

Duminica, 27 mai, ora 11:30 - Vizita, atelier de ilustratie, linogravura (a doua plansa);

1 atelier x 1 sedinta de 2h – 40 RON / persoana;
2 ateliere x 2 sedinte (sambata si duminica) – 75 RON / persoana;
4 ateliere x 4 sedinte (sambata si duminica) – 150 RON / persoana
6 ateliere x 6 sedinte (sambata si duminica) – 220 RON / persoana

in cazul in care participa doi frati se aplica o reducere de 10 %;

Ai folosit serviciile Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Ateliere de ilustratie de carte. Cu mic, cu mare in lumea lui Caragiale

Adresa

Soseaua Kiseleff, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Muzeul Taranului Roman
Telefon 0724.569.037
Site www.librarie.carturesti.ro
Email mtr_cart@carturesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari