0 opinii
Evenimente:
ateliere

Ateliere de creatie pentru copii - Magia cartilor

Global Mindscape In parteneriat cu libraria Carturesti organizeaza:

Ateliere de creatie pentru copii de 6 - 13 ani;
Magia cartilor;
Atelier de ilustratie de carte;
Hans Christian Andersen - Craiasa zapezii;

Global Mindscape in parteneriat cu Libraria Carturesti initiaza un ciclu de ateliere de creatie pentru copii...

Global Mindscape In parteneriat cu libraria Carturesti organizeaza:

Ateliere de creatie pentru copii de 6 - 13 ani;
Magia cartilor;
Atelier de ilustratie de carte;
Hans Christian Andersen - Craiasa zapezii;

Global Mindscape in parteneriat cu Libraria Carturesti initiaza un ciclu de ateliere de creatie pentru copii conturat in jurul relatiei dintre carti si imagine, dintre text si artele plastice. In prima serie de ateliere, din luna noiembrie vom experimenta un domeniu fascinant si plin de savoare, cel al ilustratiei de carte.

Intalnirile se vor desfasura sub forma unui modul de patru ateliere (a cate doua zile de weekend) avand ca tema universul cartilor pentru copii. Pentru luna noiembrie tema aleasa este Universul povestilor lui Hans Christian Andersen, iar povestea ilustrata va fi Craiasa zapezii.

Pe parcursul fiecarui atelier copiii vor experimenta noi tehnici de ilustrare a fragmentelor alese - tempera pe carton, pictura pe sticla, pictura pe lemn si linogravura. Pentru fiecare tehnica va fi ales un nou fragment de poveste. In prima zi (sambata) se va realiza partea de schita, pregatitoare, iar in a doua zi (duminica) partea de pictura/linogravura si finalizarea lucrarii. La final, fiecare copil va crea propria viziune in imagini a povestii, iar lucrarile tuturor vor fi expuse in spatiul atelierului.

Participarea se face pe baza de inscriere prin:
e-mail: office@globalmindscape.ro
telefon: 0724.569.037

Libraria Carturesti, Muzeul Taranului Roman, soseaua Kiseleff nr.3, Sector 1, Bucuresti
(intrarea din str. Monetariei, prin curtea din spatele Muzeului Taranului Roman, la etaj)

Sambata, 5 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de pictura, tempera pe carton (1) (alegerea fragmentului, crearea personajelor, schite pregatitoare)
Duminica, 6 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de pictura - tempera pe carton (2) finalizarea
compozitiei

Sambata, 12 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de pictura pe sticla (1) crearea modelului
Duminica, 13 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de pictura pe sticla (2) transpunere pe sticla, finalizare

Sambata, 19 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de pictura pe lemn (1) crearea modelului,
Duminica, 20 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de pictura pe lemn (2) transpunere pe lemn, finalizare

Sambata, 26 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de litografie (1) alegerea fragmentului de poveste, schite
Duminica, 27 noiembrie, ora 11:30 - Atelier de linogravura (2) - transpunerea pe linoleum, finalizare

Duminica, 27 noiembrie, ora 14:00 - Copiii, parintii, bunicii si toti participantii sunt invitati la vernisajul Expozitiei cu lucrarile copiilor!

40 RON / atelier / persoana;

ateliere de creatie pentru copii de 6 - 13 ani;

Ai folosit serviciile Ateliere de creatie pentru copii - Magia cartilor?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Ateliere de creatie pentru copii - Magia cartilor

Adresa

Soseaua Kiseleff, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Libraria Carturesti (sediul Muzeul Taranului Roman)
Telefon 0724.569.037
Site www.globalmindscape.ro
Email office@globalmindscape.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!