Atelier de origami - dimineata japoneza
0 opinii
Evenimente:

Atelier de origami - dimineata japoneza

Atelier de origami - dimineata japoneza

Vine Ziua Copilului asa ca, atat pentru copii, cat si pentru mamele pasionate si creative, care vor sa isi dezvolte talentul si manualitatea alaturi de copiii lor, organizam Dimineata japoneza - atelier de origami, alaturi de Bogdan si Emilia Petcu. (cursuriorigami.ro)

Costul atelierului...

Atelier de origami - dimineata japoneza

Vine Ziua Copilului asa ca, atat pentru copii, cat si pentru mamele pasionate si creative, care vor sa isi dezvolte talentul si manualitatea alaturi de copiii lor, organizam Dimineata japoneza - atelier de origami, alaturi de Bogdan si Emilia Petcu. (cursuriorigami.ro)

Costul atelierului este de 25 RON, o ora si jumatate, toate materialele de lucru, apa si ceaiul de fructe ( copii ) sau cafea/ceai japonez zen ( parinti ) incluse.

Ce vom invata sa confectionam din hartie?

Ninja star, coiful de samurai, capul de dragon si floarea de cires. Suna bine?

Atmosfera va fi cat se poate de... Japoneza, asa ca ii rugam pe copii si parinti sa aduca, daca au posibilitatea si placerea, orice obiect specific japonez preferat, la alegere, si vom crea impreuna si decorul...

Parintii sau bunicii sunt invitati in acest rastimp la etajul 2 pentru serviciile de beauty la care au reducere de 15%, demonstratii gratuite de masaj japonez shiastsu, reiki sau zazen etaj 1 sau pot beneficia de atmosfera primitoare de la cafenea-restaurant Zazu la parter.

Inscrierile se fac pana la data de 18.05.2012, la telefon 0735.908.455 sau 0730.737.373.

Copiii neinsotiti trebuie sa aiba peste 7 ani. Parintele insotitor sau al doilea copil participant din familie va avea o reducere de 5 RON (20 RON taxa de participare).

Va propunem si va dorim o sambata japoneza plina de frumusete, exotism si sanatate pentru intreaga familie!

sambata 19.05.2012, la ora 11:00 - la Morgandy Club - str. Visarion 1, etaj 1, Piata Romana

ora 11:00

25 RON - o ora si jumatate;

Ai folosit serviciile Atelier de origami - dimineata japoneza?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Atelier de origami - dimineata japoneza

Adresa

Visarion, 1, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Romana
Telefon 0735.908.455 / 0730.737.373
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari