0 opinii
Evenimente:
ateliere
; activitati de recreere

Atelier Creativ Masti de Halloween

Sambata, 26 Octombrie 2013, de la ora 11:00

Pentru parinti si copii intre 4 - 13 ani.

Folositi-va imaginiatia si creati-va propria masca de Halloween! Puteti crea personaje sau puteti folosi sugestiile de la StudioKids
;important este sa fiti pregatiti pentru o sambata relaxanta si creativa!

Noi avem deja pregatite...

Sambata, 26 Octombrie 2013, de la ora 11:00

Pentru parinti si copii intre 4 - 13 ani.

Folositi-va imaginiatia si creati-va propria masca de Halloween! Puteti crea personaje sau puteti folosi sugestiile de la StudioKids
;important este sa fiti pregatiti pentru o sambata relaxanta si creativa!

Noi avem deja pregatite mastile din papier mancher, nu ramane decat sa veniti cu energie & imaginatie sa le pictam & decoram la acest atelier creativ!

Studio Kids
Str. Corabia Nr.53B

11:00 - 12:30

45 ron / copil + parinte

Toate materialele sunt puse la dispozitie de StudioKids; la final, fiecare copil pleaca acasa cu masca decorata de el si parinte;

copiii vor primi un suc natural din partea StudioKids, iar ca recompensa pentru copii & parinti promitem si o placinta de sezon;

Ai folosit serviciile Atelier Creativ Masti de Halloween?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Contact Atelier Creativ Masti de Halloween

Adresa

Corabia , 53B, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Atelier Creativ Masti de Halloween pe copilul.ro
Telefon 021.233.2243
Site www.studiokids.ro
Email info@studiokids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!