Smoothie de fructe de padure

/ / Modificat: 2018-04-16
Smoothie de fructe de padure

Smoothie-urile de fructe sunt o alegere inspirata si sanatoasa pentru micutii pofticiosi, care intre mese obisnuiesc sa iti ceara cate o gustare. In plus, un smoothie cu fructe poate fi servit si dimineata, la micul dejun, astfel incat copiii sa isi inceapa ziua plini de energie! Astazi iti propunem un smoothie cu fructe de padure, pe care le gasesti fie proaspete, fie congelate, in orice supermarket.

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 450 ml suc de portocale;
  • 200 g iaurt natural;
  • 5 g pudra de vanilie;
  • 3-4 maini de amestec de fructe de padure proaspete sau congelate.

Timp de preparare: 10 minute

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana cand obtii o textura fina. Toarna in pahare si serveste imediat.

In locul fructelor de padure, poti folosi si alte ingrediente, precum capsune, zmeura, pepene rosu sau galben, astfel incat cel mic sa nu se plictiseasca si sa descopere singur ce combinatie de ingrediente ii place cel mai mult.

Pentru ca hranirea copiilor cu alimente sanatoase este o provocare destul de mare pentru majoritatea parintilor, Beko lanseaza programul Eat Like A Pro, o initiativa globala de a ajuta parintii din intreaga lume sa isi hraneasca micutii cu alimente mai sanatoase.

Ca partener premium al FC Barcelona, Beko stie exact ce mananca in fiecare zi cei mai buni jucatori din lume pentru a avea cele mai bune rezultate. Aratand copiilor ce mananca eroii lor, ii putem convinge ca alimentele sanatoase sunt interesante si atractive.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smoothie vara Bauturi copii

Articole recomandate

Citeste si despre