Dr. Zubac Horatiu
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Zubac Horatiu

Dr. Zubac Horatiu, medic ginecolog, Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Zubac Horatiu.

Dr. Zubac Horatiu, medic ginecolog, Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Zubac Horatiu.

Obstetrica-Ginecologie

Obstetrica-Ginecologie

Cabinet Medical Obstetrica-Ginecologie Dr. Zubac Horatiu

Luni, Miercuri, Vineri 7:30-14:30;
Marti, Joi 13:30-20:30

0262.274.952

Ai folosit serviciile Dr. Zubac Horatiu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic om si un profesionist
De Gavril somcuta mare pe 10 Ianuarie 2012

Sa va dea Dumnezeu puterea de munca de care aveti nevoie pentru ca sunteti un medic si un om deosebit. Mergeti cu cea mai mare incredere la el si la doamna doctor este la fel de bun medic stomatolog. O spun cu mana pe inima.

Multumire
De Maria pe 25 Noiembrie 2011

Intai de toate e un "om" nu doar un individ ca multi altii si asta spune multe, iar ca medic e deosebit. Sanatate multa ii doresc si il recomand oricui.

Dr. Zubac Horatiu
De Domokos crina pe 31 Ianuarie 2011

Sunteti un doctor bun cu care putem vorbi. Am fost si la alt doctor, dar nu am putut vorbi cu el. Era asa grabit ca numai ca nu mi-a zis sa plec o data. Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Dr. Zubac Horatiu
De Luminita pe 23 Septembrie 2010

Daca ar fi toti medicii din bransa ca dr. Zubac. Poate nu ar mai exista atatea boli grave. Dar din pacate nu prea isi fac meseria medicii din placere, ci numai pentru bani si asta rezulta groaza femeilor de mers la timp la medic.

Dr. Zubac Horatiu
De Giurgiu mariana pe 22 Septembrie 2010

Il cunosc si eu pe domnul doctor Zubac. Ma tratat si pe mine inainte sa plec din tara, dar as dori sa i-au legatura cu dansul. Nu are adresa de mail sau un nr. de telefon personal? Va multumesc poate ma ajuta cineva sa nu bat drumul degeaba pana la Baia Mare. Va multumesc.

cel ai bun medic din BM
De Ana pe 07 Septembrie 2010

am o parere foarte buna de despre doctorul Horatiu.pacat ca nu poate asista viitoarele mamici la finalul momentului de sarcina(la nastere) deoarece nu il gasim decat la cabinetul individual. ar fi singurul medic cu care as vrea sa nasc,cand voi deveni mamica.cel putin pt mine e cel mai bun medic din orasul nostu.

Contact Dr. Zubac Horatiu

Adresa

Uranus, 1/1, Maramures, Baia Mare

Telefon 0262.274.952
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari