Dr. Zolog Dan Marcel
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Zolog Dan Marcel

Dr. Zolog Dan Marcel medic primar obstetrica si ginecologie, competente de ecografie ginecologica, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.

Dr. Zolog Dan Marcel medic primar obstetrica si ginecologie, competente de ecografie ginecologica, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.594.655

Ai folosit serviciile Dr. Zolog Dan Marcel?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Foarte bun dr.
De Danciu mirela pe 27 Octombrie 2014

Dr. Zolog este un medic foarte bun, comunicativ, te poti baza pe el oricand, si iti da incredere la o viata normala.

Doctor foarte bun in Cluj
De Eugenia pe 07 Mai 2014

Sa-i dea D-zeu sanatate, bucurii si tot ce isi doreste unui astfel de om, de medic! El salveaza zilnic vietile atator femei. Este singurul care in sfarsit mi-a pus un diagnostic precis! Am mare incredere in el pentru ca mai presus de orice pentru el conteaza sa ajute fara sa astepte nimic in schimb este un om si un medic minunat. Cu stima si mult respect, Eugenia din Cluj.

Un om de nota 10
De Melinda A pe 04 Decembrie 2013

Domnul Dr Dan Zolog este unul dintre cei mai buni medici ginecologi din Cluj Napoca. Cu ocazia Sfintelor sarbatori ii urez un Craciun fericit!

Un om minunat, un medic excelent
De Zagor Csilla pe 12 Iunie 2012

Dr. Zolog este un medic foarte bun, comunicativ, te poti baza pe el oricand.

Un om de nota 10
De Cismas Mirela pe 06 Octombrie 2011

Dr. Zolog pt mine este un om minunat, m-a ajutat in cele mai grele clipe ale vietii mele, fara dansul poate nu mai eram. E un om atent, calm, calculat in tot ceea ce face, stapan pe situatie si nu in ultimul rand, dar, cel mai important lucru: Isi face meseria conform juramintului, nu asteapta sa-i intinzi plicul. toata stima si respectul din partea mea, sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Contact Dr. Zolog Dan Marcel

Adresa

Iuliu Moldovan, 23, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.594.655
Site www.infectioasecluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari